Pamirco - prezentarea companiei

BUCURESTI - 31 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Stiinta / Cercetare

Esti in cautarea unei fabrici producatoare de railway sleepers calitative? Cauti profesionalism pentru orice investitie? Pamirco Manastiur prelucreaza produse de prestigiu la preferintele clientului.

traverse de lemn

traverse de lemn

 Incearca traversele de cale ferata durabile, rezistente, economice si stabile pentru orice tip de constructie de cai ferate. 

Pamirco

Railway sleepers - companie de peste 10 ani experienta 

Consumatorii de astazi pun foarte mult accent pe calitatea achizitionarilor si pe importanta acesteia. Astazi, experienta reprezinta un factor de alegere a serviciilor/produselor din industrie, fiind si cea care garanteaza adesea calitatea.

Pentru prelucrarea de traverse cale ferata, experienta este un sprijin in producerea durabila si profesionista. Pamirco Manastiur, o fabrica de peste 10 ani in industria traverselor, detine la momentul actual un numar impresionat de produse prelucrate la nivel national si international. 

Numarul mare de clienti de-a lungul timpului sporeste perfectionarea continua a serviciilor cat si a produselor Pamirco. Cu peste 529701 de traverse prelucrate, brand-ul se numara printre preferintele consumatorilor care apreciaza in mod special lemnul si calitatile sale.

Fabrica Pamirco Manastiur produce pe langa traverse, inclusiv cherestea si panouri asamblate,oferind astfel varietate si experienta in mai multe domenii de prelucrare. Experienta, asigura clientii fabricii de produse de inalta calitate, servicii prestate cu incredere si un pret raportat constant la calitatea traverselor.

Railway sleepers - servicii personificate la calitate inalta

Traversele produse de aceasta companie au la baza materialul lemnos de esenta tare, ceea ce le permite sa se plieze perfect pe anumite cerinte sau preferinte ale consumatorului. Din acest motiv, la Pamirco veti regasi o varietate de traverse, pentru cale ferata normala, pentru poduri, macazuri sau incrucisari, toate realizate din specii lemnoase de esenta tare - stejar si fag. Aceste tipuri de specii sunt printre cele mai apreciate pentru duritate si rezistenta.

Pentru obtinerea unui anumit rezultat sau realizarea unor anumite sarcini, traversele pot fi prelucrate astfel incat sa corespunda anumitor actiuni. Spre exemplu, se fabrica traverse pentru absorbtia vibratiilor, pentru necesitatea elasticitatii sau pentru izolare in cazul persoanelor din apropierea constructiilor de cai ferate.

Traversele Pamirco pot fi lucrate astfel incat sa raspunda mai multor sarcini de interes la aceeasi calitate superioara. In cazul altor preferinte, fabrica poate prelucra si alte materiale lemnoase care intra in compozitia cailor ferate. Orice idee a consumatorului poate fi proiectata si prelucrata in Fabrica Pamirco. 

Traverse cale ferata moderne si atent prelucrate 

Modernizarea cailor ferate porneste de la produsele folosite si de la modul in care sunt prelucrate. Desi este un material vechi, lemnul ramane cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre traverse, oferind cel mai mare grad de durabilitate in randul acestor constructii. Pe langa materialele folosite, aparatura este un element definitiv in prelucrarea calitativa a produselor. Modernizarea unei constructii porneste de la elementele si ingredientele folosite, motiv pentru care Pamirco promoveaza prin aparatura noua.

La fabrica Pamirco veti fi surprins de o aparatura de ultima generatie- 6 uscatoare responsabile de uscarea artificiala si aburitorul modern care sprijina standardele inalte ale produsului. Se folosește cel mai bun creozot pentru impregnarea lemnului si se prelucreaza atent astfel incat sa fie pastrate proprietatile naturale ale materialului.

Aparatura moderna si experienta de lucru ajuta in oferirea prompta a unor produse calitative, durabile si rezistente la mai multi factori exteriori. Important de precizat este ca fiecare traversa este prelucrata pentru a corespunde fiecarui tip de ecartament.

Traverse cale ferata fabricate la calitate superioara 

Fabrica Pamirco Manastiur asigura prelucrarea produselor de inalta calitate, servicii prompte, colaborare bazata pe seriozitate sj profesionalism si o experienta vasta de lucru care sa sprijine toti acesti factori. Daca vrei sa pui bazele unei constructii de cai ferate stabile si de lunga durata , alege calitatea in detrimentul pretului si servicii care inspira incredere si profesionalism. Pamirco Manastiur garanteaza produse moderne, prelucrate atent si nevoi acoperite prin varietatea de servicii pe care o prezinta.

In orice context, investitiile de amploare necesita o alege potrivita. Traversele lemnoase sunt produse economice, in comparatie cu alte materiale, care ofera durabilitate si nu necesita interventii imediate asupra constructiei. In momentul deteriorarii, traversa este usor de inlocuit cu un produs nou din lemn si nu va fi necesara interventia asupra intregii infrastructuri, ceea ce automat inseamna costuri mai reduse.

Pentru o companie de succes, pentru investitii corecte si produse de care sa beneficiezi in timp, fabrica Pamirco Manastiur iti pune la dispozitie oameni cu experienta, aparaturi moderne si cunostinte calitative de prelucrare.