Pamirco - prezentarea produselor

BUCURESTI - 27 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Logistica/Transport

Traversele de cale ferata sau asa cum sunt denumite la nivel international -railway sleepers- sunt produse esentiale in constructia de cai ferate avand roluri importante de sustinere si legare a sinelor intre ele. Pamirco Manastiur iti prezinta traversele fabricate la cel mai inalt nivel de calitate.

traverse de cale ferata

Oamenii cu experienta si profesionalismul din servicii au propulsat fabrica Pamirco printre cele mai apreciate producatoare de traverse.

Pamirco

Railway sleepers - productia-unul dintre cele mai importante procese

Daca vrei sa achizitionezi produse de calitate, trebuie sa cauti printre cei mai buni si sa investesti in cei care inspira cel mai mult profesionalism. Traversele pentru cale ferata necesita calitate atunci cand cauti durabilitate si rezistenta. Pentru a oferi corect cele doua caracteristici, materialul este un factor esential, alaturi de modul de prelucrare a acestuia. Industria de astazi foloseste foarte multe tipuri de materiale, lemnul insa ramane printre preferintele romanilor si a multor tari de la nivel international.

Motivul?

Caracteristicile naturale ale lemnului, in special a speciilor de esenta tare, sunt un avantaj pentru orice constructie de cai ferate, oferind mai multa rezistenta si durabilitate in timp, in comparatie cu alte materiale folosite in industrie.

Prelucrarea lemnului este un proces important in obtinerea produsului calitativ. La Pamirco Manastiur se pune accent pe fiecare etapa de modelare a lemnului folosindu-se aparatura de ultima generatie si alte materiale de cea mai buna calitate. Fiecare proces sporeste rezistenta si durabilitatea traversei, obtinand in final calitatea optima.

Railway sleepers - cum sunt fabricate produsele Pamirco Manastiur?

Traversele de cale ferata fabricate la Pamirco sunt doar din lemn de esenta tare, in speta stejarul si fagul. Cele doua specii indeplinesc gradul de rezistenta necesar in astfel de constructii si ofera cailor ferate stabilitate si control. Traversele de acest fel au la baza 3 etape principale - taierea, rindeluirea si impregnarea lemnului cu un creozot de cea mai buna calitate. Acest tip de traverse lemnoase sunt fabricate pentru plierea pe orice tip de ecartament.

Pe lângă etapele precizate, o traversa mai trece inclusiv prin uscarea artificiala, realizata cu 6 uscatoare de ultima generatie si in final aburirea lemnului realizata cu un aburitor modern. Fiecare proces de prelucrare sporeste durabilitatea traversei si rezistenta acesteia asupra factorilor perturbatori.

Produsele Pamirco indeplinesc raportul calitate-pret si asigura clientul de o prelucrare corecta si atent realizata. Aparatura folosita alaturi de experienta echipei Pamirco Manastiur pun bazele unor proiecte de succes la nivel national si international. Acest gen de traverse din lemn sunt preferate in tari precum Egipt, Anglia, Japonia, Bulgaria, Germania si multe altele.

Traverse cale ferata - produse variate si sarcini multiple

La Pamirco Manastiur veti regasi un numar variat de servicii si produse. Pe langa traversele lemnoase, mai sunt fabricate inclusiv panouri asamblate sau cherestea de tip tivita/netivita. In cadrul traverselor acestea pot fi de mai multe tipuri, fie de cale ferata normale, de macazuri, incrucisari sau poduri. Fiecare traversa este rezistenta si prezinta un nivel mai ridicat de durabilitate datorita esentei tari si modului de prelucrare a materialului.

Factorii externi de tip biologici sau termici pot fi depasiti mai usor de noile produse Pamirco care sunt fabricate modern pentru a opune rezistenta si durabilitate in orice context. Din acest motiv, traversele lemnoase sunt ideale in amplasari mai precare, precum in locurile montane unde exista posibile caderi de pietre si se necesita astfel produse rezistente. La fel si in zonele cu posibile deraieri, unde se necesita traverse elastice si stabile. Plierea perfecta a traverselor Pamirco se realizeaza si in acest context datorita lemnului de esenta tare care permite prelucrarea variata pe anumite sarcini.

Traverse cale ferata – cele mai apreciate produse lemnoase

In materie de preferinte si calitate, Pamirco Manastiur este o fabrica care se claseaza printre necesitatile oricarui client. Promptitudine, servicii de incredere si produse de calitate, toate sunt motivul pentru care fabrica a ajuns renumita la nivel international.

Traversele de cale ferata sunt elemente care necesita un mod de prelucrare modern si calitativ.Achizitionarea unor astfel de produse depinde de acest nivel de calitate pe care clientul si-l doreste. Daca esti atent la investitiile tale si pui accent pe profesionalismul in servicii, fabrica Pamirco Manastiur iti asigura cele mai calitative traverse de cale ferata, varietate, perfectionare continua si posibilitatea de a-ti personifica preferintele lemnoase.

Acceseaza website-ul fabricii si informeaza-te despre modul de prelucrare, etape si tipuri de produse pe care le gasesti la Pamirco Manastiur.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/pamirco-prezentarea-produselor