Pamirco – tradiție de 15 ani în prelucrarea lemnului

BUCURESTI - 19 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Logistica/Transport

Esti in cautarea unei fabricii si specialisti de incredere pentru achizitionarea de railway sleepers – asa zisele traverse de lemn? Pamirco Manastiur este fabrica din Romania cu peste 15 ani in traditie in prelucrarea lemnului si in proiectarea produselor de calitate inalta.

Pamirco Manastiur

Pamirco Manastiur

 Pamirco Manastiur produce traverse din lemn moderne pentru constructiile de cai ferate de astazi. 

Pamirco

Railway sleepers – specialisti si surse corecte de prelucrare a lemnului

In ziua de astazi, nu orice pasionat de prelucrarea lemnului se poate considera si un specialist cu experienta. Cunostintele acumulate in timp sunt cele care fac diferenta dintre un produs de calitate si unul de proasta calitate. Lemnul si in speta traversa din lemn sunt produse care necesita cunostintele de prelucrare, in baza carora sa se obtina rezultate optime. Un material precum lemnul necesita o atentie deosebita de prelucrare pentru a reusi sa se pastreze structura naturala si organica a acestuia.

Dintre toate materialele destinate proiectarii traverselor, lemnul este singurul care ofera caracteristici naturale si de o importanta aparte. Fabrica Pamirco lucreaza doar cu lemn din esenta tare, ceea ce garanteaza proprietati mult mai avantajoase decat la restul materialelor. Pentru a pastra insa calitatea acestora, modul de prelucrare al traversei trebuie sa fie unul profesional. Se folosesc etape care ajuta la prelungirea timpului de folosire a traversei si alte ingrediente de calitate superioara, precum creozotul.

 

Railway sleepers – taierea, rindeluirea si impregnarea traverselor

Traversa din lemn este un produs care trece prin mai multe etape de lucru pentru a ajunge la rezultatul final. Baza de prelucrare a unei traverse porneste de la taierea lemnului pana la rindeluirea si impregnarea acestuia. Lemnul de esenta tare implica un mod de prelucrare atent care sa-i imbunatateasca starea naturala si organica pe care o de tine. La Pamirco Manastiur traversele sunt prelucrate in baza noilor tendinte si in functie de preferintele pietei.

Clientii pot opta pentru traverse normale de cale ferata, traverse pentru poduri sau traverse pentru macazuri si incrucisari. Traditia celor 15 ani de munca fac din fabrica Pamirco un punct de calitate si profesionalism pentru toti cei care isi doresc investitii de durata. Traversele din lemn sunt o solutie potrivita pentru a economisi resurse de-a lungul anilor. Speciile tari ale lemnului, folosite in acest context, sunt durabile si rezista mai mult asupra factorilor perturbatori de mediu sau biologici.

 

Traverse de lemn prelucrate special pentru clienti

In cadrul fabricii Pamirco Manastiur clientii se pot bucura de traverse prelucrate in mod special in functie de preferintele lor. Ce inseamna asta mai exact? Traversa din lemn este prelucrata astfel incat sa ajute la realizarea mai multor sarcini. Prin urmare, Pamirco a prelucrat traverse care ofera elasticitate, absoarbe posibilele vibratii si ajuta la izolarea fonica pentru locuitorii din zonele adiacente. Mai mult decat atat, pentru clientii interesati, fabrica le poate prelucra si proiecta orice alt element din material lemnos care intra in compozitia cailor ferate.

Fabrica Pamirco este un mediu cu servicii diversificate si de inalta calitate. Pe langa traversele de cale ferata specialisii prelucreaza si cheresteaua tivita/netivita si respectiv panourile asamblate. Traversa din lemn este insa produsul de baza prin intemediul caruia fabrica a creat legaturi stranse cu clientii sai. La ora actuala Pamirco a colaborat cu clienti din Egipt, Turcia, Olanda, Japonia, Anglia si multe alte tari europene. Motivul pentru care consumatorii se indreapta catre produsele romanesti Pamirco se datoreaza promptitudinii cu care lucreaza si profesionalismului cu care sunt confectionate traversele. 

Traverse de lemn marca Pamirco – produse de exceptie 

Indiferent de motivul pentru care alegi sa achitizionezi traverse de cale ferata, Pamirco Manastiur te poate ajuta cu cele mai bune produse in acest sens. Cu experienta celor 15 ani si specialisti in prelucrarea lemnului, traversele de cale ferata sunt un succes pe piata internationala cat si cea din Romania.

Toate produsele marca Pamirco sunt prelucrate in cele mai atente detalii avand  la baza dispozitive moderne si de ultima generatie care sa sprijine calitatea rezultatelor. Echipa ofera servicii prompte indiferent de locatia din care alegi sa achizitionezi produsele lor. Firma Pamirco se datoreaza tuturor clientilor in cautare de profesionalism, calitate si produse durabile. Traversele din lemn de esenta tare sunt renumite pentru rezistenta pe care o asigura pe termen lung. Spre deosebire de celelalte tipuri de pe piata, traversa din lemn este un produs fiabil, econom si garanteaza un transport feroviar sigur si de incredere.