Păstrează legea de partea ta! Urmeaza sfaturile unui avocat.

BUCURESTI - 9 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Institutii Publice

Conduci o afacere? Este important să cunoști elementele de bază ale dreptului comercial care îți pot afecta intreprinderea.
Ține minte, lipsa de cunoștințe nu este o apărare împotriva unui act ilegal sau a unei infracțiuni de reglementare. De aceea, este important să solitici consiliere juridică pentru afaceri de la un avocat cu experienta.

avocat Bucuresti

avocat Bucuresti

 Suntem un birou de avocatură de business ce oferă o abordare agilă și personalizată în fiecare caz. 

Buju & Partners

Cabinetul de avocatura Buju & Partners ofera servicii de calitate superioara in arii precum: drept civil , drept comercial, comert electronic, start-up si investitii. Alege un avocat Bucuresti cu experienta din echipa Buju & Parners si afacerea ta se va dezvolta in siguranta. 

Apeleaza la un avocat cu experienta!

Cel mai bine este să te consulți întotdeauna cu un avocat experimentat in legatura cu orice problemă juridică. Iată sfaturile noastre:

Afacerea ar trebui să aibă o asigurare completă

Orice afacere, indiferent de dimensiune, ar trebui să aibă o asigurare adecvată pentru a se proteja în caz de accidente. Cum ar fi, dezastru natural, încălcare a datelor sau orice număr de reclamații posibile. Tratarea reclamațiilor privind proprietatea și răspunderea generală poate duce la timp pierdut, cheltuieli și frustrare. 

Toate întreprinderile ar trebui să beneficieze de o asigurare adecvată pentru a preveni astfel de probleme. În funcție de dimensiunea și natura afacerii, polițele de asigurare specializate pot fi alese pentru a oferi o acoperire suplimentară.

Pentru mai multe informatii despre nevoile de asigurare ale proprietarilor de întreprinderi mici, apelați la un birou de avocatura precum Buju & Partners! 

Cere ajutorul unor avocați profesioniști pentru succesul legal al afacerii tale!

Ia în considerare un trust pentru protecție juridică

Majoritatea proprietarilor de afaceri mici operează ca structură implicită de afaceri: întreprindere individuală. Structurile juridice de afaceri mai avansate necesită pași suplimentari pentru a se înființa.

Care este avantajul conducerii unei intreprinderi individuale? Spre deosebire de corporații, nu necesită dosare sau documente speciale pentru a începe și a conduce o afacere. 

Dezavantajul conducerii unei întreprinderi individuale? Dacă afacerea ta este dată în judecată, justițiabilul ar putea urmări nu doar activele afacerii tale, ci și activele tale. Aceasta ar putea include bunurile tale, precum: casa, mașina și conturile bancare.

Unii experți în afaceri recomandă ca proprietarii intreprinderilor individuale să se gândească la crearea unui trust pentru a deține afacerea. Aceasta ar proteja proprietarul afacerii de răspunderea personală în cazul unui proces.

Ce este un trust? Un trust este pur și simplu o entitate juridică care își poate depune declarațiile fiscale, precum și proprietățile și alte active. Dacă se înființează un trust pentru afacere, atunci, în cazul unui proces, trustul va proteja bunurile proprietarului de judecată.

Protejează-ți afacerea cu avocați de la un cabinet avocatura precum Buju & Partners.

3. Intotdeauna este mai bine să negociezi 

Procesele sunt costisitoare, consumatoare de timp, stresante și, în cele din urmă, este posibil să nu fii mulțumit de rezultat. Chiar dacă crezi că ești partea nedreptățită, este posibil ca un judecător să nu fie de acord cu tine. Conducerea unui caz în instanță ar trebui să fie aproape întotdeauna ultima soluție.

Majoritatea avocaților de afaceri te vor sfătui să încerci să negociezi un acord de soluționare, mai degrabă decât să duci un litigiu de afaceri în instanță. Metodele alternative de dispută, cum ar fi medierea și arbitrajul, pot economisi proprietarilor de afaceri sume importante de bani. 

Acestea pot oferi, de asemenea, o modalitate de a salva ceva dintr-o relație de afaceri, in cazul în care o „bătălie” în instanță poate provoca daune ireparabile. Deci, înainte să mergi în instanță, cere sfatul unor avocați București profesioniști!

Ai nevoie de sfaturi juridice? Contacteaza un birou de avocatură!

4. Structura juridică a afacerii este importantă

Afacerile mici pot fi structurate în moduri diferite. Am discutat deja despre proprietatea individuală la punctul 2. Dar pentru a recapitula: opțiunea implicită a structurilor de afaceri este o întreprindere individuală. Dezavantajul este că nu există nicio separare între afacere și proprietarul afacerii.

Structurile de afaceri mai avansate, cum ar fi societățile cu răspundere limitată (SRL), îți protejează bunurile personale. În ochii legii, există un scut corporativ care te protejează personal de datoriile de afaceri. 

Vrei să înființezi o afacere și ai nevoie de sfaturi legislative de la profesioniști? Iti recomandam cabinetul de avocatura Buju & Partners. Vei gasi la Buju & Partners servicii diverse precum drept civil, dreptul muncii, drept commercial sau dreptul familiei. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/pastreaza-legea-de-partea-ta-urmeaza-sfaturile-unui-avocat