Piese moto, piese ATV, jetski, snowmobil și multe altele – la moto-gear.ro

BUCURESTI - 22 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Atunci când cauți piese moto sau diverse componente pentru ATV-uri sau jetski-uri, ideal este să le găsești la un singur magazin, fără a fi nevoit să cauți în mai multe locuri. Dacă cauți un astfel de magazin, atunci moto-gear.ro este răspunsul problemei tale. Cu o gamă variată de produse, pe lângă piese și componente pentru motociclete, jetski-uri, snowmobil-uri si ATV-uri, la noi găsești și echipament moto de cea mai bună calitate. Toate produsele de pe website-ul nostru sunt 100% originale, venind chiar cu un certificat doveditor în acest sens!

moto

moto

 Oricând ai nevoie de informații suplimentare sau de ajutor în alegerea unui produs, echipa de experți de la moto-gear.ro îți stă la dispoziție! 

Moto Gear

Ți s-a stricat ATV-ul? La noi găsești orice piesă necesară!

          Pe lângă piese moto, diverse elemente ce țin de un echipament moto, sau piese moto speciale cum ar fi cele custom vintage si pentru Harley Davidson, comercializăm și produse destinate ATV-urilor.

           Uneori este dificil să găsești diverse componente de la ATV-uri. Achiziționarea lor direct din service poate fi o variantă mult prea costisitoare, așadar optează pentru a achiziționa piesele necesare dintr-un magazin specializat. Pe lângă diverse piese, la noi vei găsi și kit-uri de reparație pe care le poți utiliza atunci când nu poți ajunge la un service.

          Gama noastră de produse dedicate ATV-urilor cuprinde:

 

  - anvelope ATV pentru teren mixt
  -anvelope ATV noroi / zăpadă
  - anvelope ATV sport
  - camere de aer
  - carene
  - bulbaruri
  - protecții de motor sau de cadru
  - ambreiaj centrifugal
  - rulmenți roată
  - jante ATV
  - distanțiere roți
  -butuc
  - genți
  - diverse accesorii
  - curele de transmisie
  - plăci fricțiune ambreiaj
  - încărcare
  - baterii
  - electromotor
  - bujii
  - planetare

 

 

Repară-ți singur snowmobile-ul cu ajutorul kit-urilor!

         

          În unele situații apar probleme care nu necesită în mod neapărat intervenția unui mecanic. Atunci când alegi să apelezi la un service sau la un mecanic, alegi cea mai costisitoare variantă. Chiar dacă nu ai experiență în reparatul snowmobile-urilor, te asigurăm că este o variantă foarte ușoară dacă respecți pașii kit-urilor.

          Un kit de reparație, indiferent de tipul lui, va conține aproape mereu tot ceea ce ai nevoie. Astfel, nu vei mai avea nevoie de scule suplimentare pentru a-l putea folosi. În acest fel, îl poți utiliza oriunde ești! Kit-urile de snowmobile-uri de pe site-ul nostru sunt:

 

  - kit reparații motor
  - kit biela
  - kit pistoane
  - kit garnituri.

          Prețul acestor kit-uri este mult sub orice reparație efectuată de un service autorizat. La un service, pe lângă piesele componente va trebui să plătești și manopera. Așadar, alege o variantă sigură, mai ieftină și rapidă cu ajutorul kit-urilor.

Jet ski-urile – un motor cu o viață limitată

          Dacă dorești să deții un jet ski, trebuie să știi tot ceea ce presupune îngirijirea acestuia, dar și durata lui de viață. Închirierea de jet ski-uri a fost mereu o activitate extrem de costisitoare, dar te-ai întrebat vreodată că de ce? Ei bine, motoarele acestora au o durată de viață foarte limitată!

          Deși au existat cazuri în care viața motoarelor de jet ski a fost una îndelungată, durata medie de viață este de 300 de ore. Desigur, acest lucru depinde de modul în care este utilizat și îngrijit. Din păcate, odată ce motorul nu mai este funcțional, jet ski-ul nu mai este folositor, Așadar, deținătorii acestui vehicul au două opțiuni: înlocuirea motorului sau repararea acestuia.

          Înlocuirea unui motor este un lucru extrem de costisitor, mai alex la modelele mai recente și mai cunoscute de jet ski-uri. Din fericire, la noi pe site poți găsi kit-uri de reparație al motoarelor de jet ski. Prețul unui astfel de kit este mult sub costul înlocuirii motorului, astfel încât prețul mediu al unui kit se situează undeva la 1600 – 1700 de lei. Reparația cu un astfel de kit poate fi făcută chiar de tine, scutindu-te astfel de costul manoperei de la un service!

Alege mereu inteligent!

          Alege să te informezi mereu înainte de a face o alegere.  Sprăm că acest articol ți-a fost de ajutor astfel încât să poți lua o decizie cât mai potrivită pentru tine.

          Produsele noastre de pe site se găsesc și în magazinul fizic. Dacă alegi achiziționarea online, produsele vor fi livrate la tine în cel mai scurt timp posibil. Toate produsele sun însoțite de un certificat de garanție valabil 2 ani, alături de un alt certificat, de calitate. Alege inteligent, alege moto-gear!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/piese-moto-piese-atv-jetski-snowmobil-si-multe-altele-la-moto-gear-ro