Prezentarea biroului de avocatură Buju Stanciu și Asociații

BUCURESTI - 27 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Juridic

Cauți un avocat bun in București? Acum poți beneficia de consultanță juridică în orice domeniu legislativ de la biroul de avocatură Buju Stanciu & Asociații. Vrei să investești în criptomonede sau să cumperi token-uri nefungibile? Buju Stanciu & Asociații te pot îndruma în aceste direcții. Cu ce altceva să ocupă acest birou de avocatură din București? Vom afla în rândurile care urmează.

avocat comercial

Birou avocatura Buju Stanciu & Asociații din București

Precum am menționat mai sus, biroul de avocatură Buju Stanciu & Asociații este un birou din București. Cu toate acestea, echipa are colaboratori și în alte state, toate spre beneficiile clienților. Așadar, dacă ai o chestiune legislativă care trebuie rezolvată și ești din București, oferă-le o vizită.

Acest birou de avocatură au în echipă mulți experți, de la avocat criptomonede până la avocat NFT și așa mai departe. Câteva arii de expertiză în care se prestează sunt:

Investiții în criptomonede și tehnologie blockchain;Active digitale și NFT-uri (token-uri nefungibile);Drept civil;Drept penal al afacerilor etc.

În continuare vom detalia câteva dintre ariile de expertiză ale acestei firme de avocatură. Care ar fi cele mai importante arii care ar trebuie luate în considerare? Vom afla în rândurile care urmează.

Monedele cripto și investiția în criptomonede

Buju Stanciu & Asociații oferă consultanță juridică cu privire la monedele cripto și cum poți investi în ele. Un avocat expert în criptomonede te poate ajuta să alegi momentul potrivit în care să investești. Știați că există mai multe tipuri de valute cripto, în afară de BitCoin?

Sunt multe lucruri pe care cei care încep să investească în monedele cripto nu le cunosc încă. Astfel, o echipă de experți te pot îndruma și explica toate aspectele care țin de investițiile în criptomonede. Dacă ești pe punctul de a investi în criptomonede, apelează la Buju Stanciu & Asociații.

Tehnologia blockchain pentru investițiile cu valută cripto

Un alt aspect important când vine vorba de investițiile în monedele cripto este tehnologia blockchain. Ce este aceasta? Este un sistem care îți stochează istoricul transferurilor de criptomonede. Acționează precum o bancă, dar fără exista terțiarilor sau ale taxelor prea mari.

Cei de la Buju Stanciu & Asociații îți pot explica în detaliu despre această tehnologie. Dacă dorești să investești în criptomonede, este important să cunoști și cum funcționează blockchain-ul. Toate nelămuririle pe care le-ai avea, echipa de avocați ți le vor explica pas cu pas.

Token-urile nefungibile (NFT): ce sunt ele?

Cu siguranță ați întâlnit termenul de NFT sau de token. Ce este un NFT și care este relevanța acestuia pe piața digitală actuală? În cuvinte puține, un NFT, sau un token nefungibil, este un fel de valută cripto, dar este diferit de Bitcoin. De ce este diferit de Bitcoin?

În timp ce Bitcoinul, Ethereum sau altele sunt monedele virtuale, NFT-urile nu sunt, de fapt, monede în sine. Un NFT este un bun fizic sau digital, care poate fi cumpărat sau vândut. Fiind nefungibil, înseamnă că nu poate fi dat la schimb, precum o locuință sau un bilet de avion.

Un avocat expert în NFT-uri îți va explica despre fungibilitate și alte concepte asociate. Dacă deții o companie, Buju Stanciu & Asociații îți oferă consultanță cu privire la modul în care poți implementa NFT-urile.

Consultanța juridică pentru protecția datelor cu caracter general (GDR)

Printre multe alte arii de expertiză, biroul de avocatură Buju Stanciu & Asociații oferă consultanță juridică și pentru GDPR. Administrarea unui site (în special a celor care se ocupă de comerț) trebuie să respecte anumite reglementări. Echipa de experți urmărește evitarea sancțiunilor și informarea clienților despre acestea.

Un birou de avocatură în care poți avea încredere

Echipa Buju Stanciu & Asociații nu se mândrește doar cu numeroasele arii de expertiză în care prestează. Această firmă se mândrește și cu echipa de experți care o formează. Ai nevoie de avocat comercial sau avocat civil ? Totul se rezolva daca apelezi la aceasta echipa de incredere.

Dacă dorești să investești în criptomonede, sau ești interesat să îți deschizi propria afacere, apelează cu încredere la ei. Buju Stanciu & Asociații îți vor oferi consultanță juridică dorită și vor da dovadă de seriozitate în munca lor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/prezentarea-biroului-de-avocatura-buju-stanciu-si-asociatii