Railway sleepers – piese esentiale in modernizarea cailor ferate

Cluj-Napoca - 16 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Logistica/Transport

In productia de cai ferate, achizitionarea unor traverse de cale ferata este foarte importanta pentru modernizarea constructiilor eficient si util. De-a lungul timpului traversele din lemn au fost mult mai apreciate la nivel national si international.

Pamirco

Pamirco

 Scopul nostru este să le oferim clienţiilor noştri calitate, experienţă, produse şi servicii de primă clasă, iar succesul nostru este determinat de oameni, de fiecare dintre membrii echipei PAMIRCO.  

Pamirco

Traverse de cale ferata – piesa esentiala din puzzle

   Constructiile de cai ferate sunt un tot unitar din care traversele joaca insa unul dintre cele mai importante roluri. Rezistenta si puterea lor este necesara pentru asigurarea unui transport feroviar in siguranta. Traversa leaga sinele intre ele si ofera stabilitatea necesara prin sistemul de prindere. Pentru a prelua o greutate atat de mare este nevoie de un material puternic care sa o sustina. In acest context, traversele din lemn au fost cele mai apreciate pentru a moderniza eficient calea ferata si pentru a-i oferi rezistenta de care este nevoie.

    Pamirco Manastiur, producator in industria de traverse de peste 15 ani, detine un numar mare de productii ale traverselor de lemn atat national cat si international in tari precum Egipt, Japonia, Germania,Bulgaria, Olanda si multe altele. Spre deosebire de alte materiale inovative, precum  plasticul, fierul sau betonul, traversele lemnoase raman printre preferintele clientilor, sporind modernizarea constructiilor prin etapele de prelucrare prin care materialul trece. Desi este un material folosit dintotdeauna, lemnul, in special cel de esenta tare, detine un grad mai mare de rezistenta si durabilitate.

Traverse de cale ferata – producerea prin 3 etape

    In modernizarea cailor ferate, materialul ales cat si prelucrarea corecta a acestuia ofera rezultatele dorite in final. Lemnul ca material de baza este econom spre deosebire de beton, iar inlocuirea lui in momentul deteriorii se realizeaza simplu si rapid fara a fi necesara inlocuirea intregii infrastructuri. Asadar este un material econom si fiabil pentru o constructie atat de importanta si complicata.

   Traversele din lemn Pamirco sunt prelucrate atent si la o calitate superioara. Acest lucru se datoreaza oamenilor cu experienta acumulata in toti acesti ani, numarului mare de productii de la nivel international, aparaturii moderne si nu in ultimul rand materialelor folosite in producerea lor. La Pamirco o traversa trece in principal prin 3 etape importante si care stau de altfel la baza unui rezultat impresionant. Impregnarea lemnului, care se realizeaza cu cel mai bun creozot de pe piata, uscarea artificiala moderata cu ajutorul a 6 uscatoare de ultima generatie si nu in ultimul rand aburirea lemnului realizata cu un aburitor modern, toate in final redand un produs de calitate Pamirco.

Railway sleepers – produse calitativ si modern

   Productia traverselor se realizeaza atent si modern, tinand cont de structura organica si naturala a lemnului. Desi nu este un material foarte simplu de prelucrat, lemnul ofera caracteristici particulare de care are nevoie o constructie de cai ferate. Mai mult decat atat,fiabilitatea materialului permite prelucrarea acestuia astfel incat sa raspunda unor sarcini importante, precum absorbtia de vibratii, elasticitate si izolare pentru locuitorii din zonele adiacente.

   La fabrica Pamirco, pe langa traversele ca produse de baza, la cererea clientului se poate prelucra orice element din material lemnos care intra in compozitia cailor ferate. Astfel, orice element special de care aveti nevoie, poate fi produs si proiectat la Pamirco Manastiur.

   Realizate pentru orice tip de ecartament, traversele din lemn reprezinta un interes pentru toti cei care cauta rezistenta,durabilitate, sustinere si siguranta. Structura naturala ii permite sa lupte impotriva factorilor externi, precum apa, insectele, caldura si multe altele, devenind un material si greu distructibil.

 Railway sleepers – lemnul – cheia modernizarii

    Prelucrarea corecta a lemnului ii ofera proprietati necesare si obligatorii intr-o constructie de tip cale ferata. Din acest motiv, multi clienti aleg traversele lemnoase si cel mai bun producator de pe piata care sa ajute la fabricarea lor. Pamirco Manastiur este una din firmele importante din tara, oferind produse 100% romanesti, de calitate superioara si de o promptitudine de apreciat.

   Fiecare produs Pamirco indeplineste raportul calitate-pret si poate satisface nevoile clientului cu privire la siguranta si stabilitatea transportului feroviar. In urma studiilor, lemnul s-a dovedit a fi cel mai apreciat material oferind produse rezistente, capabile de a mentine o greutate imensa, durabile la factori externi si pliate perfect pe cerinte speciale necesare in anumite zone.

   Calitatea produselor Pamirco este redata de experienta acumulata in cei 15 ani de munca, numarul mare de clienti multumiti si constructiile stabile si sigure realizate de-a lungul timpului. Modernizarea cailor ferate este oferita de alegerea unui material potrivit si de prelucrarea eficienta a acestuia.