Railway sleepers - traverse proiectate cu aparatură de ultimă generație

Cluj-Napoca - 24 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Constructii, Logistica/Transport

Prelucrarea unor traverse de lemn este importantă în obținerea unor rezultate optime și de lungă durată. Pamirco Mănăștiur, un producator cu tradiție de peste 15 ani în proiectarea traversei, investește constant în aparatura modernă pentru producerea traverselor de înaltă calitate.

wooden railway sleepers

wooden railway sleepers

 Specialiștii Pamirco recomandă pentru traverse de calitate lemnul și proprietățile naturale ale acestuia. 

Pamirco

Traverse de lemn - cât de importantă este producția?

Producția traverselor variază de la un specialist la altul, la fel cum materialele variază în funcție de preferințele acestuia și a consumatorilor. Cu toate acestea, cel mai important element din conceperea traversei este modul de producție a acesteia, fiind cea care pune bazele calității finale. În urma alegerii unui material, se vor alege etapele de lucru pentru îmbunătățirea duratei de utilizare a traverselor. 

Specialiștii Pamirco pun foarte mare accent pe prelucrarea traverselor, folosind din acest punct de vedere, doar materialele actuale și de calitate superioară alături de o aparatură de ultimă generație care să ofere un plus de valoare produselor.

În cadrul producției de traverse lemnoase materialul trece prin trei etape de bază prin care se pun bazele produsului: tăierea, rindeluirea și în final, împregnarea lemnului. Fiecare etapă din producția lemnului vizează prelungirea vieții acestuia și îmbunătățirea proprietăților naturale pe care deja le deține. În acest context putem vorbi de rezistență mare și de durabilitatea în timp asupra factorilor de mediu.

Traverse de lemn - cum se obține calitatea optimă?

Calitatea traversei este una optimă atât timp cat se face alegerea potrivită în ceea ce privește materialul iar acesta este prelucrat prin etape moderne și în conformitate cu noile tendințe. Lund în considerare preferințele clienților atât de pe piața internațională cât și națională, observăm că lemnul este unul dintre cele mai apreciate materiale de pe piața traverselor pentru că debutează cu o rezistență mare în ceea ce privește greutatea transportului feroviar. Fiind de asemenea și un material organic și natural, proprietățile sale sunt particulare și devin un avantaj pentru construcția căilor ferate.

 Cu ajutorul unui creozot de calitate superioară, a celor șase uscătoare artificiale și a unui aburitor modern, traversele Pamirco sunt o specialitate superioară pe piața industriei de lemn. Indiferent de ingredientele și materialele care intervin în construcția traverselor, acestea sunt alese în funcție de calitate și de prestanța pe care o au pe piață.

Pentru realizarea unui produs de calitate orice element care intervine asupra acestuia trebuie să fie de asemenea de o calitate superioară și să asigure îmbunătățirea produsului și nu limitarea avantajelor acestuia.

 

Wooden railway sleepers - traverse moderne pentru clienți cu preferințe actuale

Pamirco este un producător cunoscut pentru traversele moderne pe care le fabrică, fiind unul și dintre cei mai variați, care oferă mai multe tipuri de traverse, cât și proiecții de cherestea și panouri asamblate. Clientul poate opta pentru traverse de cale ferată normale, traverse pentru poduri sau traverse pentru macazuri și încrucișări, toate fiind prelucrate din același lemn de esență tare. fabrica este un producător cunoscut și la nivel internațional având clienți pe piața din Egipt, Japonia, Bulgaria, Germania, Olanda și multe alte țări. 

Specialiștii Pamirco sunt apreciați pentru produsele moderne pe care le prelucrează și profesionalismul oferit de aparatura de ultimă generație care îmbunătățește vizual avantajele traverselor.

Oblica se perfecționează constant la capitolul servicii și pe lângă calitate superioară a produselor firmă asigură promptitudine seriozitate și profesionalism în orice colaborare. Indiferent de locul din care necesiți aceste traverse de lemn, fabrica le proiectează și le va trimite în timp util la destinația ta. 

 

Wooden railway sleepers - un concept nou pentru căile ferate

Deși lemnul există și va exista în toate timpurile pentru industria traverselor, fabrica se perfecționează la capitolul prelucrare, inovând metode de lucru și investind în aparaturi de ultimă generație. Folosindu-se de aceleași proprietăți naturale și avantajoase ale lemnului, specialiștii le prelucrează la un nivel superior de calitate oferind un concept nou și actual pentru construcția căilor ferate, care este mult mai rezistent și durabil decât restul materialelor existențe pe piață.

Fabrica Pamirco se focusează pe noile tendințe ale industriei și creează produse care să modernizeze întreaga construcție de căi ferate și de asemenea să-i prelungească utilizarea pe termen lung. Metode de lucru noi, aparatură modernă, materiale prelucrate atent și alte ingrediente importante de calitate superioară sunt folosite pentru proiecția traverselor moderne de astăzi. Specialiștii Pamirco recomandă lemnul și proprietățile naturale ale acestuia.