Reducere de Black Friday pentru inchirieri auto Bucuresti

BUCURESTI - 14 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

De Black Friday firma de rent a car FIVE ofera reduceri tuturor celor care apeleaza la serviciile de inchirieri auto Bucuresti . In perioada Black Friday 2019 (14-17 Noiembrie) clientii firmelor de inchirieri auto Bucuresti beneficiaza de reducere de pana la 40% la masini din toate clasele.

 Călătoria te lasă fără cuvinte, iar apoi te transformă într-un povestitor. 

Five rent a car

Inchirieri auto Bucuresti - Surprize de Black Friday

Pentru inchirieri auto Bucuresti trebuie sa stiti ca preturile ajung surprinzator de mici. Publicul din Romania a prins gustul reducerilor de Black Friday si se asteapta la preturi reduse pentru toate tipurile de servicii.

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti se afla printre acelea care uimesc romanii cu preturile reduse. 

Firma de rent a car Five ofera de Black Friday reduceri de pana la 40% la orice masina din flota auto. Clasele de masini de inchiriat din flota auto a firmei Five sunt: compact, low-cost, luxury, SUV, cargo si microbus.  

Inchirieri auto Bucuresti - FAQs

De exemplu, din clasa SUV fac parte masini de inchiriat de tipul BMW X1, BMW X5 sau MITSUBISHI OUTLANDER. Aceste autoturisme sunt disponibile pentru inchiriat la preturi reduse de Black Friday.

Tine cont de faptul ca persoanele interesate de inchirieri auto Bucuresti isi fac rezervari cu cateva saptamani in avans pentru masina dorita.

Din acest motiv, recomandam sa contactati din timp firma de inchirieri auto si sa va rezervati modelul dorit. 

Pe langa preturile reduse la inchirieri auto Bucuresti, firma Five ofera si servicii reduse la pret.

Aceste servicii sunt sofer pentru masina inchiriata, accesorii extra pentru calatorie sau preluare si retur masina in locul in care clientul il alege la un pret redus.