Remodelare corporala cu Criolipoliza – rezultate WOW

BUCURESTI - 10 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Religie

Criolipoliza este unul dintre cele mai eficiente tratamente de remodelare corporala. S-a dovedit stiintific ca trateaza eficient celulita si grasimea localizata de pe abdomen, solduri, coapse si fese. Profita de ofertele cu reducere de pe platforma de promovare www. IzzyReduceri.ro si vezi rezultatele pe pielea ta!

Remodelare Corporala cu Criolipoliza

Remodelare Corporala cu Criolipoliza

Vrei sa elimini kilogramele in plus, sa te tonifiezi si sa topesti celulita inestetica?

Procedura de remodelare corporala cu Criolipoliza este alegerea perfecta pentru a trata rapid si eficient toate problemele siluetei tale!

La ora actuala este considerat cel mai eficient tratament noninvaziv cu efect de slabire rapida la nivel local si remodelare corporala. Preferata de femeile din toata lumea, procedura foloseste o tehnologie performanta care, prin inghetare, distruge adipocitele definitiv si fara durere, fara a rani stratul superior al pielii.

Criolipoliza se desfasoara la -10 grade Celsius si reduce tesutul adipos folosind un sistem de racire controlata care este incorporat intr-un sistem de Vacuum. Astfel, grasimea este separata si izolata pentru a proteja fibrele de colagen si restul tesutului.

Adipocitele distruse sunt ulterior eliminate din organism cu ajutorul sistemului fagocitar care elimina celulele moarte, reciclandu-le si transformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare.

Criolipoliza Pret?  Acesta este destul de variat si depinde de tipul de aparat folosit dar si de pozitionarea salonului care efectueaza procedura. 

Din fericire, pe platforma de promovare  www.IzzyReduceri.ro  doamnele pot alege din zecile de oferte de criolipoliza cu reducere,  la cel mai bun pret! 

Una dintre cele mai apreciate oferte disponibile cu reducere pe platforma de promovare este pachetul  pentru 4 aplicari, 2 zone duble cu Cryogen la doar 349 lei – salon elegant, zona Piata Spaniei.

Cum actioneaza Criolipoliza?

Intr-o singura sedinta se vor aplica 2 capete de tratament speciale pe zona tinta. Fiecare aplicator trage inauntru tesutul gras printr-un efect de vacuum care incetineste temporar circulatia sangvina la nivel local. Astfel este facilitata crioterapia, adica reducerea temperaturii la -10 grade Celsius.

Rezultate

Acestea vor varia in functie de metabolismul fiecaruia, zona tratata si firesc, stratul adipos. In medie, se reduc intre 2,5 – 3 cm in circuferinta dupa prima sedinta. Aceste rezultate vor fi vizibile dupa aproximativ 2 saptamani, timp in care sunt eliminate celulele distruse in timpul tratamentului.

Numeroase studii facute atat in America, cat si in Europa, arata ca o medie intre 20 si  30 % din tesutul adipos tratat a fost eliminat complet, intr-o perioada de la 60 la 90 de zile pentru 100% dintre pacienti! 
Mai mult, vestea buna este ca celulele de grasime dispar definitiv! Procesul suprima reactia organismului de a inlocui tesutul pierdut cu unul nou, prevenind astfel efectul yo-yo, des intalnit in procedurile de slimming sau remodelare.

In Romania procedura a devenit extrem de indragita in randul doamnelor datorita rezultatelor bune de slabire localizata.  Aparatele cele mai polulare sunt Cryogen, CoolTech, CryoBack, LipoCryo, Zerona Crio Shape.

Indiferent de tehnologia utilizata si aparatul pe care il vei alege, tine cont ca pentru rezultate vizibile sunt necesare minimun 3 sedinte efectuate la interval de aproximativ 45 de zile.

Pentru a obtine si tonifierea tesutului se recomanda si alte terapii cum ar fi radiofrecventa, HimFU, electrostimulare , xBody, JustFit etc . disponibile cu reducere limitata pe www.IzzyReduceri.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/remodelare-corporala-cu-criolipoliza-rezultate-wow