Remodeleaza-ti silueta si scapa de celulita cu VelaShape III si Venus Legacy

BUCURESTI - 7 ianuarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Retail

Kilograme in plus dupa sarbatori? Afla cum poti sa slabesti rapid si sa-ti remodelezi silueta! VelaShape III si Venus Legacy sunt terapiile minune care topesc colaceii, tonifiaza pielea si ne ajuta sa scapam de celulita inestetica. In plus, pe platforma de promovare online www. IzzyReduceri.ro gasim preturi cu reduceri avantajoase.

Remodelare Corporala cu VelaShape III si Venus Legacy

Remodelare Corporala cu VelaShape III si Venus Legacy

Dupa 2 saptamani pline de relaxare, mancare delicioasa si distractie de sarbatori, silueta se resimte. Kilogramele in plus si celulita s-au depus mai repede decat credeam. Din fericire, tehnologiile innovative de remodelare corporala sunt aliatii perfecti pentru a ne recapata formele.

VelaShape III si Venus Legacy sunt cele mai avansate tratamente care te vor ajuta sa slabesti zonele problema, sa elimini celulita si pielea lasata de la prima sedinta.

Venus Legacy se bazeaza pe radiofrecventa medicala avansata, iar VelaShape III combina 3 tehnologii cu rezultate clinice dovedite (Lumina Infrarosu, Radiofrecventa Bi-polara si Vacuum). Afla cum functioneaza fiecare, alege ce ti se potriveste si profita de pretul redus doar pe platform de promovare online www.IzzyReduceri.ro!

VelaShape 3 este solutia ideala de tratare a zonelor cu probleme non-chirurgical si eficient. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, therapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat. Experienta vasta a Syneron si studiileclinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape.  Cu  peste  10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporala, non-invaziv din lume.

VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor.

Rezultate Clinice Dovedite cu Velashape III

Siguranta si eficienta echipamentului VelaShape a fost demonstrata in cadrul mai multor studii clinice, dar si cu ajutorul celor peste 5 milioane de terapii VelaShape realizate la nivel global.

-Cu echipamentul VelaShape III s-a obtinut o scadere de peste 2 cm din circumferinta abdomenului si peste 1.5 cm reducere la coapse

-Gradul de multumire al pacientilor tratati cu VelaShape este de 97%

-Cei mai multi pacienti nu au simtit niciun disconfort in timpul sau dupa terapia VelaShape

Venus Legacy este cea mai avansata tehnologie MEDICALA pentru rezultate vizibile cu cea mai puternica Radiofrecventa Multipolara cu aplicator 4D.

Acest sistem avansat, medical, non-invaziv trateaza cele mai dificile zone ale corpului, are rezultate uimitoare in remodelarea corporala, diminuarea celulitei si fermitate cutanata, prin combinatii unice de tehnologii cu rezultate spectaculoase (radiofrecventa multipolara cu campuri electromagnetice pulsate si vacuum). 

Ce simti in timpul tratamentului?

Tratamentul cu Venus Legacy este complet nedureros, asemanator unui masaj confortabil. Non-invaziv si fara durere, pacientul simte un masaj profund si o caldura relaxanta. Temperatura se regleaza in timp real de catre terapeut pentru un confort sporit. 

Cat dureaza o sedinta si cate sedinte sunt necesare?

O sedinta de Radiofrecventa medicala multipolara dureaza aproximativ 30 de minute pentru o zona. Intr-o sedinta se pot trata mai multe zone.

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, insa pentru un corp perfect remodelat, tonifiat, fara celulita sau piele lasata se recomanda un protocol de 12 sedinte, efectuate la o distanta de 5 -7 zile.

Ce putem trata?

Laxitatea pielii, celulita si depunerile de grasime localizata sunt principalele probleme ale pacientilor de gen feminin.

Cu Legacy putem trata rapid si eficient aceste probleme datorita combinatiei de terapii cu rezultate spectaculoase in remodelarea corporala. 

Te-am convins? Vrei sa incerci si tu cele mai avansate si eficiente tehnologii de remodelare corporala? Vezi rezultatele pe pielea ta si achizitioneaza voucherele cu reducere disponibile online pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/remodeleaza-ti-silueta-si-scapa-de-celulita-cu-velashape-iii-si-venus-legacy