Rent a car Bucuresti - incearca clasa Compact de la FIVE

Otopeni - 26 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, HoReCa

Cauti servicii de rent a car Bucuresti cu masini care sa se plieze perfect pe cerintele tale de drum? Calatorii cu familia, intalniri de afaceri sau deplasari zilnice la munca? Gama compact este fiabila pentru orice tip de drum pe care urmeaza sa-l parcurgi.

rent a car Bucuresti

rent a car Bucuresti

 Cine cauta inchirieri auto, cauta siguranta,flexibiltate,comfort si preturi bune. 

Five rent a car

Rent a car Bucuresti - varietate si utilitate 

Serviciile de inchirieri auto dispun de marci si game variate, diversificate din care poti alege orice tip de masina care se potriveste deplasarii pe care urmeaza sa o faci. La Five rent a car, flota auto cuprinde cele mai de interes clase pentru inchirieri, low-cost, luxury, compact, SUV, cargo sau microbus. Pentru calatoriile la munte clasa SUV este ideala pentru a trece cu usurinta de drumuri mai dificile si greu de parcurs, iar gama luxury se pliaza perfect pe orice eveniment in care ai nevoie de eleganta, stil si design. 

Pentru zilele in care vrei sa economisesti resurse, clasa low-cost este economa si eficienta pentru orasele mari si aglomerate unde traficul reprezinta un dezavantaj al consumului. Ce te faci insa atunci cand vrei sa inchiriezi o masina care se poate plia perfect pe orice tip de drum pe care vrei sa-l  faci?

Inchiriezi gama compact, variata, utila si spatioasa, masinile compact se potrivesc pentru orice tip de calatorie. O masina perfecta se potriveste pentru orice tip de deplasare, sunt aspectuoase, bine intretinute si iti asigura un mediu sigur si confortabil, mai ales pentru atunci când trebuie sa calatoresti la drumuri lungi.

Rent a car Bucuresti - compact gama de elita la Five rent a car

Inchirierea unei masini iti poate asigura o serie de avantaje multiple in care merita sa investesti mai ales atunci cand nu le detii. Gamele variate a unei flote auto iti permit sa inchiriezi un model diferit pentru fiecare deplasare in parte. Daca ai nevoie insa de un autoturism care sa se plieze pentru orice tip de drum, clasa compact de pa Five rent a car iti ofera varietate si in acest context. Inchiriand de la ei veti putea alege intre multe marci de succes ale anului 2021: Ford Focus, Skoda Octavia 3, VW Golf 6, VW Jetta, Bmw seria 1, Opel Astra sau Renou Megane, toate modelele fiind noi si actuale pentru gusturile oricarui client.

Modelul VW Jetta precum celelalte, este un autoturism care se poate plia perfect pentru intalnirile de afaceri detinand un design elegant si de lux, este ideal pentru evenimentele speciale iar in acelasi timp ofera un spatiu perfect pentru calatoriile de vacanta.

Majoritatea masinilor detin sarcini electrice iar dotarile sunt de ultima generatie, ceea ce iti va oferi un confort in plus in orice deplasare. Atasat acestor masini vei putea primi orice accesoriu suplimentar de care ai nevoie, fie un scaun pentru copil, lanturi de iarna, suport pentru schiuri si multe altele, totul la un pachet intreg de servicii de care te poti bucura datorita pretului accesibil.

Servicii de inchirieri auto Bucuresti - compact, printre cele mai sigure masini

In orice firma de renume care isi respecta clientii si in acelasi timp produsele, investitiile in siguranta sunt cele care asigura clientul de un mediu stabil si de incredere. Clasa compact detine doar modele noi fabricate in 2013 respectiv 2014, sunt bine intretinute din punct de vedere estetic, sunt curate si detin un interior impecabil. Pe partea tehnica, masinile compact sunt cu toate reviziile periodice la zi si nu inspira nicio problema din acest punct de vedere, motiv pentru care, pentru calatoriile lungi reprezinta un avantaj.

Varietatea iti permite sa alegi un autoturism care sa fie perfect atat pentru un cuplu dar si accesibil pentru o familie, multe masini compact avand pana la 5 locuri si un portbagaj spatios pentru deplasarile de durata. In cazul in care spatiul acestuia nu va satisface in totalitate sau aveti o sotie care prefera sa schimbe cate 2 outfit-uri pe zi, firma va poate pune la dizpozitie inclusiv un bagaj portabil.

Astfel, pentru siguranta ta si a celor din jur , important este sa alegi cele mai calitative servicii de pe piata pentru a te asigura ca iti oferi tie si familiei tale experiente unice, frumoase si de neuitat, toate de la volanul unei masini care va satisface toate nevoile auto.

Inchirieri auto Bucuresti - nu mai e nevoie sa-ti pui “pofta-n cui”

Firma Five rent a car are oferte accesibile si de nerefuzat cat si cele mai bune preturi de inchiriere raportate la calitate. Serviciile sunt prompte si sigure iar incheierea unui contract se face simplu si usor dupa ce clientul este bine informat cu drepturile si obligatiile din ambele parti.

Azi, nu mai e necesar sa-ti pui pofta-n cui, pentru ca pa Five poti inchiria masini noi si moderne la preturi pe care ti le poti permite, iar in tot acest timp vei avea parte de calitate, profesionalism si seriozitate