Specialistul de care ai nevoie atunci cand ai probleme

BUCURESTI - 26 aprilie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Juridic

Una din ramurile dreptului ce este formată din o totalitate de acte normative se numește drept fiscal. Orice întreprindere nou înființată are nevoie de o colaborare armonioasă cu un avocat specializat în drept fiscal. Echipa noastră Buju Stanciu si Asociații este formată numai din tineri profesioniști și specializați în diverse arii de expertiză.

avocat Bucuresti

avocat Bucuresti

 Calitatea și profesionalismul sunt două valori pe care punem preț. 

Buju Stanciu si Asociatii

Drept fiscal - ce presupune?

Există o serie de raporturi juridice fiscale ce se nasc în urma procesului de colectarea a unor impozite sau taxe. Administratea acestor taxe ține de cunoașterea unei proceduri fiscale. Dinamica legislației pune în dificultate orice antreprenor. Neatenția cu privire la cel mai mic detaliu conduce spre răspundere sau sancționare penala.

Expertiza echipei noastre este bogată. Avocații  noștri vor contribui la dezvoltarea afacerii dumneavoastră din perspectiva respectării normelor fiscale. Suntem la curent cu orice modificare și cu exigențele legale în vigoare. De asemenea, vom combate cu succes orice sancțiune din partea unei instituții publice precum ANAF-ul.

Servicii de drept fiscal oferite de echipa Buju Stanciu si Asociații

Experiența acumulată în urma colaborării cu diferite instituții ne permite să ne desfășuram activitatea într-o multitudine de arii de expertiză. Din perspectiva dreptului fiscal, profesioniștii noștri pot rezolva cu succes orice problemă din lista atașată mai jos:

• Consultanță și asistență în chestiuni fiscale, precum impozite directe sau indirecte, impozite locale, impozite personale și multe altele

• Modificarea acordurilor comerciale în scopul optimizării tratamentului fiscal al tranzacțiilor locale sau transfrontaliere

• Identificarea avantajelor și riscurilor diferitelor opțiuni de afaceri și de management al deciziilor

• Servicii de prețuri de transfer

• Asigurarea conformității cu normele fiscale

• Litigii fiscale

 

De ce este importantă colaborarea cu un avocat de drept fiscal?

Primul motiv pentru care o colaborare cu un avocat Bucuresti este benefică este faptul că specialistul te poate sfătui cu privire la respectarea legilor în vigoare. Un avocat este o persoană indispensabilă în succesul unei afaceri. Consultanța primita din partea un expert te va ține departe de problemele fiscale. 

Un avocat te va ajuta să nu fii sancționat sau tras la răspundere pentru anumite situații juridice. Dacă ai o companie sau o firmă mai mică, poți alege unul dintre specialiștii noștri. Pentru situațiile în care trebuie să răspunzi în fața organelor viscale, echipa noastră va stabili o strategie eficientă pentru o apărare extraordinară.

Ne vom asigura că drepturile tale sunt respectate și ne vom adapta oricărei probleme. De asemenea, orice decizie o vom lua alături de tine și te vom reprezenta cu brio în fața instituțiilor publice. Totodată, te vom ține la curent cu orice modificare pe care o vom face.

Buju Stanciu si Asociații - cabinetul de avocatură ce îți prioritizează nevoile!

Dreptul fiscal, ca și celelalte ramuri, este  complex și este nevoie de un avocat cu multă experiență acumulată. Orice mic pas făcut greșit aduce cu el o serie de consecințe ce îți vor păta imaginea afacerii sau companiei tale. De asemenea, este important să apelezi la un avocat care este specializat în ninșa pentru care tu ai nevoie de ajutor. 

Spre exemplu, un avocat de drept civil nu îți poate oferi suport pentru probleme de natură fiscală. Din fericire pentru tine, echipa noastră este capabilă să rezolve excelent orice conflict. Oferim consultanță, expertiză și asistență juridică. 

Cei mai buni avocați din București

Fiscalitatea reprezintă un aspect esențial din viața unei întreprinderi. Această ramură are un impact important în activitatea tuturor companiilor. Puteți elimina sau diminua riscurile de a fi sancționat dacă alegeți colaborarea cu un specialist. În contextul în care intervin la nivel legislativ o multitudine de modificări, un avocat este cel mai în măsură să te sprijine în asemenea situații.

Echipa noastră este răspunsul la toate nevoile oricărui business. În contextual fiscal, oferim consultanță juridică amănunțită și reprezentare în fața organelor fiscale.

Vom fi trasparenți și vom comunica intens pe tot parcursul cooperării. Problemele business-ului tău vor fi rezolvate eficient. Te așteptăm la o întrevedere cu echipa noastră de specialiști.