Spuma activă marca TipTop Selfy – nu afectează elementele caroseriei

Cluj - Napoca - 12 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Mașina este un obiect în care fiecare dintre noi investim ce este mai bun pentru întreținerea ei. Spălătoriile auto sunt o industrie în care fiecare client are pretenția de a ieși cu o mașină impecabilă. De cele mai multe ori acest aspect nu se întâmplă, iar în unele cazuri ieșim și cu mici defecțiuni. O spălătorie de prestigiu este cea care folosește produse de calitate precum spuma activa auto profesională.

Spuma Activa

Spuma Activa

 Furnizor de consumabile pentru spalatoriile auto self-service cu livrare in 48H si Transport GRATUIT 

Selfy TipTop

Care este cea mai bună spumă activă pentru spălătorii?

   Adesea căutăm cea mai bună  spuma auto  sau cea mai bună spălătorie care folosește produse doar de calitate. Din nefericire, piața cuprinde și produse auto unde regăsim diferite combinații chimice și substanțe curățătoare pentru murdărie.

  O spuma activa de încredere este cea care protejează cât mai mult mașina și nu afectează în niciun fel elementele caroseriei, mai ales cele nichelate.

  Majoritatea detergenților de pe piață folosiți de unele spălătorii creează probleme în rândul șoferilor auto. 

  Mulți dintre aceștia creează defecțiuni pe caroseria mașinii și o afectează în mod vizibil, așadar este important să alegeți un furnizor de produse de calitate și de încredere pentru a avea parte de clienți mulțumiți.

Spuma auto profesională marca TipTop Selfy

   Dacă ești în căutarea unui furnizor care vinde produse pentru spălătoriile auto self service, cei de la TipTop Selfy sunt renumiți pentru calitatea pe care o oferă prin produse. 

  Foarte multe spălătorii auto din România apelează la firma Selfy pentru varietatea produselor și calitatea acestora. Spuma auto este unul dintre cele mai importante elemente ale procesului de curățare fiind responsabilă 100% de rezultatul final.

  Datorită densității, spuma reușește să pătrundă în profunzime și să curețe orice fel de murdărie de pe caroserie. Mașina este acoperită în întregime iar produsul nostru pătrunde și în cele mai dificile locuri. 

  Un aspect important al spumei auto Selfy este că nu deteriorează în niciun fel elementele caroseriei. Atât plasticul, pielea cât și cauciucul sunt protejate, iar zgârieturile vor fi inexistente. 

Beneficiile spumei auto – TipTop Selfy

  Spuma activa profesională nu conține substanțe chimice care să dăuneze în vreun fel suprafeței caroseriei sau a culorii. Din contra, acest brand de spumă are drept scop oferirea unei imagini impecabile a autoturismului, cât și luciul care să denote senzația de nou.

  Procesul de spălare cu spuma auto se realizează într-un timp eficient fără a lăsa urme sau pete în urma curățării. 

  Nu e nevoie să o lași să acționeze un timp îndelungat deoarece compoziția ei o ajută să pătrundă eficient în murdărie și să o elimine.

  Fiind o compoziție densă, aceasta nu presupune folosirea ei în cantități mari, fiind nevoie inclusiv de dizolvare.  Acest proces este un beneficiu pentru spălătoriile self service deoarece le oferă posibilitatea de a economisi.

 

Raport calitate-preț cu spuma activă 

  Spuma auto este un produs care respectă raportul calitate-preț. Rezultatele vin cu fiecare client, iar calitatea acesteia se va observa în mod vizibil pe chipul consumatorilor.

  În firma TipTop Selfy se ține cont de buzunarul oricărui client cât și de calitate. Din acest motiv spuma se regăsește la un preț accesibil de 147 RON la o cantitate considerabilă de 20 kg. 

  Pentru a vedea și restul produselor cât și pentru a comanda online această spumă, trebuie doar să accesați site-ul firmei și să vă încărcați cu mai multe informații despre importanța fiecărui produs.

  Pentru a vă convinge de rezultate, încurajăm să explorați diferiți detergenți auto printre care și spuma activă profesională. Rezultatele diferite vă vor ajuta să luați o decizie corectă.

  Mai mult decât atât, spuma are o structură biodegradabilă aspect care îi permite să se descompună sub acțiunea oxigenului și a microorganimelor. 

Spuma auto – produsul care face diferența

  Dacă îți dorești rezultate vizibile, profit și clienți fericiți pentru serviciile de spălare, alege produsele de calitate. Spuma activă este cheia în procesul de curățare, oferind un efect vizibil pe orice fel de caroserie. 

  Este ideală oricărui tip de murdărie, acționând în timp scurt pe o suprafața întreagă. Nu afectează în niciun fel suprafață mașinilor fiind un produs sigur pentru caroserie.

Cu spuma activă profesională mașina ta va arăta ca nouă și va avea un luciu aparte. Vei rămâne impresionat de procesul profund de curățare și calitate. 

  Spuma TipTop Selfy este un produs sigur pentru mașina ta. Investește în mod corect în autoturismul tău și oferă-i produse de calitate care să îi întrețină farmecul și culoarea.