Spuma activa profesionala pentru spalatoria auto

Cluj - Napoca - 31 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Constructii, Logistica/Transport

Ati vazut si probabil ati testat deja serviciile spalatoriilor auto de tip self-service in orasul dumneavoastra. Acest tip de afacere a prins foarte bine la noi in tara si exista spalatorii cu regim self-service in mai toate marile orase ale Romaniei. Spuma activa este elementul cheie al acestui tip de afacere.

Spuma activa profesionala

Spuma activa profesionala

 Furnizor de consumabile pentru spalatoriile auto self-service cu livrare in 48H si Transport GRATUIT 

Selfy.ro

Care este secretul afacerii? Investitiile initiale sunt singurele momente in care trebuie sa pui bani in afacere. In afara de locatie care poate fi inchiriata sau cumparata si echipamentul necesar nu veti avea costuri mari practicand aceasta afacere.  Castigurile obtinute fara efort sustinut fac acest model de business foarte atractiv pentru antreprenorii romani. Este un model de afacere ideal, deoarece se investeste la inceput capitalul in echipamente si consumabile, apoi pe parcurs afacerea creste de la sine. 

Consumabilele de care aveti nevoie atunci cand aveti o spalatorie de tip self-service sunt produsele de indepartare a murdariei. Aceste produse sunt spuma activa, ceara lichida, detergent auto sau solutia pentru anvelope.

Cum alegem spuma activa profesionala?

spuma activa auto folosita de profesionisti lasa masina curata timp indelungat. Pentru binele afacerii este ideal sa identificati un furnizor de consumabile cat mai serios posibil. 

Atunci cand spuma activa folosita in spalatorie face o spuma densa, alba, frumos parfumata clientul este impresionat. Masinile curatate cu spuma de calitate isi pastreaza prospetimea mai mult timp.

Asa cum mentionam mai devreme, furnizorul de consumabile va deveni un personaj cheie in afacerea dumneavoastra. Un furnizor dedicat ofera spre vanzare produse de calitate superioara, nu cere bani pentru transport si respecta timpul clientului sau.

Atunci cand faceti comanda de consumabile pentru spalatoria dumneavoastra trebuie sa fiti siguri 100% ca acele produse vor fi livrate la timp.

Selfy – furnizor pentru spalatoriile auto

Fie ca ai o spalatorie de tip clasic, fie ca ai deschis o spalatorie auto de tip self-service, este foarte probabil sa fi testat mai multe produse consumabile de-a lungul anilor. 

Daca esti in continuare in cautarea unor produse calitative, noi iti recomandam sa testezi produsele firmei Selfy. 

Un furnizor de produse calitative se pune in locul clientului sau si intelege care sunt necesitatile acestuia. Ai un business de tip spalatorie self-service? Cel mai probabil doresti clienti loiali, satisfacuti care revin de fiecare data la serviciile spalatoriei tale. Acest lucru il observa si il cunoaste in amanunt firma Selfy.