Tipuri de traverse de lemn maca Pamirco

BUCURESTI - 7 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Dacă vrei să achiziționezi traverse de lemn de calitate superioară și ai nevoie de o varietate de produse din care să alegi, fabrica Pamirco este un producător cu tradiție în prelucrarea materialului lemnos, oferind pe bandă rulantă traverse pentru calea ferată,panouri asamblate sau cherestea tivită/netivită. Iată cele mai cumpărate traverse pe piața națională și internațională.

traverse de lemn

traverse de lemn

Traverse de lemn - 3 categorii de interes pentru client

Fabrica Pamirco Mănăștiur este un producător cunoscut la nivel internațional cât și național pentru produsele calitative pe care le fabrică anual pentru diferite companii, oferind cele mai accesibile și prompte servicii din România la capitolul materiale lemnoase. Fabrica a reușit să creeze legături strânse cu companii din țări precum Egipt Japonia Olanda Bulgaria Germania și multe altele, datorită calității materialelor folosite cât și prelucrarea în sine a produselor. 

Fabrica Pamirco este specializată astăzi în prelucrarea de traverse pentru cale ferată normale, traverse pentru poduri sau traverse pentru macazuri și încrucișări. Cele trei categorii de produse fabricate din material lemnos sunt rezistente în timp și accesibile ca preț.

Tipul traversei se alege în funcție de locul în care urmează să fie amplasată iar prelucrarea ei se realizează în funcție de sarcinile pe care traversa trebuie să le îndeplinească în cadrul construcțiilor de căi ferate. Cele trei categorii marca Pamirco,sunt specialitățile firmei,fiind prelucrate atent de oechipă de oameni cu peste 15 ani experiență pentru fabricarea calitativă a lemnului. 

Traverse de lemn - cele mai cunoscute produse la nivel internațional

Fabrica Pamirco a devenit un factor de interes pentru clienții din afară deoarece producția de traverse din lemn se realizează în timpul pe care îl necesită clientul fără a economisi din calitatea produsului. Specialiștii pun foarte mare accent pe preferințele consumatorului și pe nevoile pe care le are cu privire la traversa lemnoasă. Procesul de prelucrare este extrem de important pentru produsul final, specialiștii pun mare accent pe fiecare material și ingredient folosit în prelucrarea traversei. 

Spre exemplu, pentru impregnarea lemnului și pentru a prelungi durata de utilizare a traverselor, fabrica folosește un creozot de înaltă calitate conform SR EN 13145+A1:2012. Lemnul folosit pentru prelucrarea traversei provine din cele mai tari specii, precum fagul și stejarul, fiind considerate cele mai rezistente și dure materiale pentru a acapara greutatea transportului feroviar.

Mult mai durabile în timp decât betonul traversele din lemn sunt o specialitate și o piesă de rezistență pentru căile ferate, fiind cele mai apreciate pe piața internațională, pentru avantajele naturale pe care le oferă. 

Railway sleepers - piesele moderne din construcția feroviară

Orice industrie de astăzi necesită modernizarea serviciilor și a produselor, pentru a corespunde noilor tendințe ale consumatorilor. Pentru a moderniza însă întreaga construcție de căi ferate, poți prelucra piesa cea mai importantă a întregii infrastructuri : traversa. Rolul acesteia este unul destul de important, fiind nevoie de a prelua o greutate mare și de a-i oferi stabilitate pe întreaga deplasare. Cu cât traversa este prelucrată mai modern și calitativ, cu atât se îmbunătățește întreaga construcție feroviară.

Cei de la Pamirco prelucrează traversa din lemn punând foarte mare accent pe perfecționarea continuă a produselor și pe evoluția lor în funcție de noile trand-uri.

Pentru a prelucra modern traversele, fabrica se folosește de aparatele de ultimă generație care sporesc calitatea rezultatului final și prelungesc durata de folosire a traverselor. Uscarea artificială se realizează prin intermediul a 6 uscătoare de ultimă generație iar aburirea lemnului are loc cu ajutorul unui aburitor modern și actual pentru cerințele specialiștilor de astăzi.

Railway sleepers - o producție cu tradiție în prelucrarea lemnului de esență tare

Fabrica Pamirco este prezentă pe piață de 16 ani și cunoaște îndreaproape industria traverselor, materialele care oferă rezultate vizibile în timp și aparatura modernă care trebuie să stea la baza întregului de proces de prelucrare.Fie optezi pentru traverse de cale ferată sau traverse pentru poduri, fiecare tip este produs din lemn de esență tare, este fabricat pentru a prelungi durata de folosire și este mai econom în detrimentul altor materiale. 

Pamirco Mănăștiur te invită să încerci diversitatea produselor, să îți faci cunoscute preferințele în materie de traverse și să comunici eficient în ceea ce privește nevoile tale cu pirivire la calitatea produsului. Traversele Pamirco sunt o opțiune fiabilă pentru că oferă o producție rapidă, folosesc aparaturi moderne și concep produse de o calitate superioară față de ceea ce se află deja pe piața din industrie. 

Accesează website-ul fabricii Pamirco și pune-te la curent cu toate serviciile pentru care poți opta cât și varietatea produselor și producția calitativă pe care o asigură firma.