Top 3 locuri de vizitat in Bucuresti

BUCURESTI - 12 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Odata cu luna Martie, primavara isi va face aparitia cu vremea ei calda si dorinta de a petrece cat mai mult timp in natura. Dupa ce am stat mai mult timp decat de obicei in case, o iesire in natura este la fel de bine-venita ca o vacanta. Am pregatit un top 3 locuri de vizitat in Bucuresti pentru relaxare si distractie in familie disponibile cu reducere pe www. IzzyReduceri.ro !

Top 3 locuri de vizitat in Bucuresti

Daca nu mai stii unde sa mergi sa te relaxezi si sa te distrezi impreuna cu prietenii si familia, ti-am pregatit un top 3 al activitatilor care trebuie neaparat incercate in timpul liber.

Kitesurfing, echitatie sau poligon de tragere? Orice alegi, pe www.IzzyReduceri.ro gasesti vouchere cu reducere pentru toata familia!

Echitatie pentru adulti si copii cu instructor

Echitatie Bucuresti cu instructor in Padurea Ciolpani este locul ideal daca vrei sa scapi de agitatia orasului, sa te relaxezi in natura si sa descoperi dragostea fata de cai, in cel mai placut mod.

Pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro gasesti vouchere cu reducere de pana la 60% pentru 3, 5 sau 8 sedinte de echitatie cu instructor pentru adulti si copii.

Un copil are nevoie de cam 10 sedinte pentru a se descurca singur si pentru a invata trap sezut si trap saltat.

Cursurile sunt acordate in functie de nivelul de experienta al calaretului, iar pentru copii sunt folositi ponei. Sedintele  au loc in manej si sunt disonibili 3-4 cai si instructori simultan asa ca poti sa vii cu toata familia chiar si atunci cand ploua!

Poligon de tir outdoor

Poligon tragere in aer liber, adrenalina si experienta unica! Trage cu arme unicat, noi, extrem de scumpe si performante in singurul poligon din Europa care ofera spre uzul clientilor astfel de arme.

Vei trage in aer liber, Poligonul de tragere "Anatolie Salceanu" dispunand de numeroase poligoane outdoor pentru pistol si pusca. Astfel te distrezi dar si respiri aer curat.

Aduna-ti gasca si vino sa te distrezi in aer liber cu ofertele disponibile pe www.IzzyReduceri.ro! Alege pachetul care ti se potriveste sau incerca-le pe toate si profita de reducerile de pana la 29%. Ne dorim sa ai o experienta placuta. Pot participa mai multe persoane consumand impreuna munitia prevazuta in pachet.

Recomandare: acest voucher poate fi o excelenta idee de cadou pentru iubitul tau. Grabeste-te si alege din pachetele tematice in functie de pasiunile sale (Future Weapons, Eagle Eye si Unbreakable).

Kitesurfing

Trebuie sa incerci si tu Kitesurfing! Este un sport extrem, super-fun ce te umple de adrenalina si te provoaca sa infrunti puterea naturii - valurile si vantul.

Kitesurfing-ul a aparut recent si a prins rapid in randul tinerilor si nu numai. Acest sport extrem presupune deplasarea pe apa cu ajutorul unei placi (board) si a unui zmeu propulsat de forta vantului.

Primul modul de initiere dureaza 3-4 ore si poate fi facut la Marea Neagra  sau in apropierea Bucurestiului!

Fiind un sport modern este in continua evolutie! Apar in permanenta noi tehnologii si echipamente ce sporesc viteza de deplasare, performanta si siguranta celor care il practica!

Oricine poate practica acest super-fun sport, singura conditie obligatorie este sa stii sa inoti!

Daca iti faci griji ca vei simti apa rece pe pielea ta, stai linistit! Vei imbraca un costum special din neopren ce permite intrarea apei in interior. Aceasta este incalzita de corp, pastrand o temperatura relativ constanta. Astfel poti practica sportul acesta tot timpul anului si nu mai trebuie sa fii constrans de temperatura apei!

Partea cea mai buna la kitesurfing este ca poate fi practicat oriunde pe mare, pe lac sau pe ocean si exista si varianta de iarna snowkiting – practicata pe zapada.

Alege pachetul disponibil pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro pentru initiere in KiteSurfing: pregatire teoretica si practica cu instructor autorizat IKO la DOAR 249 lei!

Speram ca ti-am starnit interesul; intra pe site si achizitoneaza voucherele cu reducere LIMITATA!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/top-3-locuri-de-vizitat-in-bucuresti