Traversa de cale ferata de la Pamirco

Iasi - 2 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Logistica/Transport

Traversa de cale ferata este un element necesar pentru asigurarea unui transport feroviar sigur, stabil si rezistent. Parmico Manastiur, fabrica producatoare de railway sleepers recomanda traversa lemnoasa pentru a evita costuri suplimentare pe termen lung sau scurt.

traverse de lemn

traverse de lemn

 Pamirco lucreaza cu clienti de peste 10 ani asadar cunoaste in deaproape nevoile clientilor cu privire la acest produs, din acest motiv brand-ul ofera traverse econome si mult mai durabile in timp. 

Pamirco

Railway sleepers din material econom si fiabil

Desi dezvoltarea industriei de traverse cunoaste mai multe tipuri de materiale din care traversele pot fi confectionate, specialistii acestui domeniu opteaza in continuare pe material lemnos. Acest lucru este demonstrativ inclusiv prin numarul de clienti si consumatori care prefera traversa lemnoasa in detrimentul altor materiale. In cadrul fabricii Pamirco Manastiur, prezent pe piata de peste 10 ani, clientii care opteaza pentru aceste traverse sunt atat de la nivel national cat si de la nivel international, iar totul se datoreaza calitatii produselor, oferita de materialul lemnos.

Multi consumatori care au folosit diferite materiale pentru caile ferate au observat costurile ridicate care apareau mai repede decat ar fi preconizat, datorita deteriorarii premature. In cazul materialului lemnos de esenta tare, durabilitatea si rezistenta provin din mod natural, iar prin intermediul prelucrarii corecte acestea pot fi amplificate si prelungite in timp. Datorita durabilitatii oferite de aceste traverse, sansele deteriorarii apar intr-un timp mai lung, ceea ce automat reduce din costuri. In momentul in care traversa din lemn se deterioreaza, inlocuirea ei cu alta noua se realizeaza simplu si rapid, nefiind nevoia unei interventii asupra intregii infrastructuri, ceea ce automat mai scade din costurile constructiei.

Railway sleepers - de ce recomanda Pamirco traversa lemnoasa?

Lemnul este un material folosit de Pamirco de peste 10 ani, si desi produsul nu se schimba, modul de prelucrare si Ingredientele folosite se modernizeaza constant in acea fabrica, folosindu-se doar de produse de inalta calitate. In astfel de contexte, pentru modernizare si evolutie, trebuie sa tii constant cont de cererile si nevoile clientilor din industrie. Din acest motiv, traversele Pamirco se regasesc in randul preferintelor consumatori de acessta industrie. 

Lemnul de esenta tare,asigura prin structura naturala si organica, caracteristici particulare care se dovedesc a fi necesare pentru constructiile de cai ferate. Fiind vorba de specii dure, precum fagul si stejarul,lemnul, in comparatie cu celelalte materiale, ofera un grad mai mare de durabilitate si rezistenta in ceea ce priveste factorii externi care se abat asupra unor astfel de constructii. Lemnul, de asemenea, este un material fiabil din punctul de vedere al prelucrarii, ceea ce ii permite sa fie fabricat in functie de anumite cerinte necesitate de contextul in care vor fi amplasate.

Traverse cale ferata - durabilitatea depinde de prelucrare 

Costurile unui client depind automat de fabrica cu care alege sa colaboreze. Durabilitatea unui astfel de produs porneste de la modul in care este prelucrat si intretinut in momentul fabricarii. In cadrul fabricii Pamirco Manastiur veti regasi o varietate de servicii care sa asigure o prelucrare corecta si moderna in functie de preferintele fiecarui client in parte. Traversa din lemn trece prin 3 etape principale - taiere, rindeluire si in final impregnarea realizata cu un creozot de specialitate pentru asigurarea rezultatului calitativ. Pe langa impregnare traversa va trece prin uscarea artificiala si mai apoi aburirea.

Fiecare proces Pamirco are la baza o aparatura moderna de ultima generatie care sa ajute in obtinerea unor rezultate de inalta clasa. In acest context modernizarea constructiilor de cai ferate care sa permita costuri mai reduse, porneste de la materialele folosite pentru traverse si mai apoi modul de productie ale acestora. 

Traverse cale ferata - produse romanesti moderne

Observam asadar ca pentru a profita de anumite avantaje pe care ni le pot oferi anumite produse, este necesar sa tinem cont de locul in care le fabricam si modul in care sunt prelucrate. Traversele din lemn sunt o optiune benefica atat din punctul de vedere al costurilor cat si a durabilitatii si rezistentei in timp.

Pamirco Manastiur prelucreaza un numar variat de traverse, de la cele normale pentru cale ferata pana la cele pentru macazuri, incrucisari sau poduri. Toate produsele firmei asigura un nivel inalt de calitate oferit de experienta echipei de lucru. Contacteaza profesionalismul si vei achizitiona produse de prestigiu si servicii care sa iti satisfaca toata nevoile si preferintele in materie de traverse pentru calea ferata.