Traversa de lemn de vanzare

Cluj - Napoca - 26 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii

Cauti sa achizitionezi o traversa de calitate superioara? Alege sa investesti in cele mai bune servicii de prelucrare si constructie a traverselor. Traversa din lemn este piesa de rezistenta a cailor ferate stabile.

traverse

traverse

 Continuând tradiţia Fabricii de Cherestea din Mănăştiur, Pamirco este o companie prosperă, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul prelucrării lemnului. 

Pamirco

Traversa din lemn- produsa in Romania

Traversele pentru cale ferata sunt produse care necesita o atentie aparte de prelucrare pentru a asigura o constructie de cai ferate stabila si sigura. Traversa este responsabila de legarea sinelor intre ele printr-un sistem de prindere preluand in acelasi timp si greutatea transportului feroviar. Prelucrarea ei depinde de materialul ales iar avantajele sunt asigurate de calitatea cu care s-a lucrat. 

Pamirco Manastiur este o fabrica producatoare de traverse lemnoase in speta de esenta tare, fiind cea mai apreciata la nivel international cat si national datorita avantajelor oferite de productie. Fabrica romaneasca detine peste 529701 de traverse prelucrate, majoritatea consumatorilor fiind clienti fideli ai materialelor lemnoase.

Desi lemnul este un material vechi, Pamirco asigura produse 100% romanesti, moderne si prelucrate cu aparate de ultima generatie. Se tine constant cont de cererile noi de pe piata si se doreste perfectionarea pe plan profesional. Evolutia si modernizarea traverselor are loc prin folosirea celor mai calitative si noi ingrediente de prelucrare

Traversa pentru cai ferate - cum asiguram o constructie durabila?

Materialul din care se fabrica o traversa de cale ferata este factorul principal care sporeste calitatea unei constructii de cai ferate. Productia Pamirco se bazeaza doar pe materialul lemnos fiind si cel mai preferat de catre consumatori. Lemnul este econom si accesibil, nu presupune costuri suplimentare iar inlocuirea lui in momentul deteriorarii este foarte accesibila si fiabila spre deosebire de alte materiale.

Printre costurile accesibile ale lemnului, esenta tare este motivul pentru care caile ferate pot fi mai durabile in timp. Speciile renumite sunt fagul si stejarul, fiind cele mai tari esente folosite pentru productia de traverse.

Lemnul de acest gen detine o structura naturala si organica deja rezistenta si durabila, motiv pentru care, prelucrarea corecta a materialului amplifica cele doua caracteristici de baza.

Materialul lemnos poate lupta impotriva factorilor externi si poate sustine greutatea mare a transporturilor in deplina siguranta si stabilitate. Lemnul poate fi prelucrat astfel incat sa ii fie prelungita capacitatea durabila si rezistenta in timp, motiv pentru care si este considerat un material econom.

Firma producatoare de traverse- servicii variate si de calitate

Fabrica Pamirco ofera servicii variate si de cea mai inalta calitate, iar acest lucru se datoreaza inclusiv experientei acumulate in cei 15 ani de munca.  In cadrul firmei veti putea regasi mai multe tipuri de traverse, de la cele normale pentru calea ferata pana la cele pentru macazuri , incrucisari si poduri, toate realizate din material lemnos de esenta tare. 

Taierea,rindeluirea si impregnarea sunt serviciile de baza a firmei alaturi de uscarea artificiala si aburirea lemnului. Fiecare proces in parte este realizat cu ajutorul aparaturii moderne care sporeste calitatea finala a produsului. Profesionalismul si promptitudinea serviciilor sunt oferite de oamenii cu experienta, mediul de lucru si etapele de prelucrare bine alese alaturi de cele mai bune materiale pentru fabricatie. De asemenea , Pamirco presteaza servicii si la preferintele clientilor, motiv pentru care orice element lemnos care intra in compozitia cailor ferate poate fi proiectat si prelucrat in fabrica de catre expertii in domeniu. Traversa este una din produsele populare a firmei bucurandu-se de cea mai mare cerere la nivel national si international.

 

Firma producatoare de traverse - produse prompte si bine prelucrate

Fabrica asigura consumatorilor servicii prestate la cel mai inalt de calitate alaturi de o productie rapida, prompta datorita aparaturii moderne care sporeste timpul de fabricare a produselor pentru caile ferate. Lemnul este atent prelucrat pentru a-i imbunatati caracteristicile naturale pe care le detine, asigurand astfel constructii durabile si rezistente datorate speciilor de esenta tare. 

Traversele fabricate la Pamirco pot fi prelucrate astfel incat sa raspunda unor saricni importante in cadrul constructiilor de cai ferate. Acest lucru poate fi specificat de catre client, iar traversa poate sa detina caracteristici de absorbtie a vibratiilor, elasticitate si sustinabilitate pentru transportul feroviar, in zonele mai precare sau muntoase unde exista riscuri de deraiere si nu in ultimul rand izolare pentru locuitorii din zonele apropiate cailor ferate.

Investitia in calitate iti asigura servicii de profesionalism, produse de top, constructii de durata si costuri reduse in timp. Traversa de lemn este cel mai eficient produs pentru siguranta transporturilor feroviare.