Traverse de cale ferata de la compania Pamirco

BUCURESTI - 17 octombrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Cu o traditie de peste 15 ani in industria de prelucrare a lemnului, Pamirco este un producator cu experienta in productia traverselor de cale ferata. Desi cu un istoric indelungat pe piata, traversele de cale ferata fabricate de Pamirco sunt produse moderne , de standarde inalte care respecta cerintele si trend-urile de pe piata.

 Traversele de cale ferata insa, sunt un produs simbol al fabricii, cu renume pe piata nationala si internationala. 

Pamirco

Confectionat cu scopul de a lega cele doua sine intre ele, traversa este piesa de rezistenta a cailor ferate fiind responsabila de calitatea intregului transport feroviar. Pe langa sarcina de legare printr-un sistem de prindere prelucrat traversa trebuie sa asigure rezistenta pe intreaga durata a transportului, pe o perioada cat mai lunga de ani.

Prelucrarea in acest sens este un lucru esential pentru definirea calitatii produsului, iar producatorul de la care alegeti sa achizitionati traversele este singurul responsabil de calitatea acestora.

Pamirco Manastiur este specializat in prelucrarea lemnului, fiind fabrica de :

 Traverse de cale ferata

-        Panouri asamblate

-        Cherestea tivita/netivita

 Productia de traverse de cale ferată poate avea la baza fier, beton sau lemn, iar fiecare structura este prevazuta cu caracteristicile proprii. Pamirco, este un producator specializat in fabricarea traverselor din material lemnos, in speta cele de esenta tare :

-        Fag

-        Stejar

Caracteristicile acestor specii de lemn fac parte dintr-o structura naturala si organica, cu o duritate si durabilitate extrem de apreciata pe piata lemnului de interior si in special de exterior. O constructie de cai ferate prevazute cu traverse de lemn este superioara din multe perspective celorlalte tipuri de materiale folosite. Traversele din lemn / railway sleepers asigura :

-        Rezistenta

-        Robustitate

-        Durabiltate

-        Elasticitate

-        Echilibru

-        Sustinere

-        Randament

Categoria traverselor din lemn ofera si foarte multa diversitate in alegere. Pamirco este un producator de 5 tipuri de traverse esentiale in functie de cerintele clientului :

-        Traverse normale de cale ferata

-        Traverse pentru macazuri

-        Traverse pentru incrucisari

-        Traverse pentru poduri

-        Traverse speciale

In cadrul traverselor speciale regasim toate acele traverse a caror sarcini sunt deosebite de clasicele traverse din lemn :

-        Traverse cu elasticitate

-        Traverse cu absorbtie de vibratii

-        Traverse cu izolare fonica pentru locuitorii din zonele adiacente

Pentru un plus si mai mare de flexibilitate si eficienta, Pamirco este un producator care fabrica produse la cererea clientului. Adica orice element lemnos care intra in compozitia cailor ferate poate fii proiectat si prelucrat de catre aceeasi specialisti Pamirco. Traversele si produsele din lemn necesare pot fii comandate oriunde in tara sau in afara.

Prelucrarea traverselor din material lemnos necesita implicare si profesionalism in special in cazul traverselor moderne. In acest sens, fabrica Pamirco se foloseste de metode inovative de prelucrare, materiale si produse de calitate superioara , aparatura de specialitate cat si o echipa de lucru cu experienta.

Principalele etape de prelucrare a unei traverse din lemn sunt :

-        Taierea lemnului

-        Rindeluirea lemnului

-        Impregnarea lemnului cu un creozot de calitate superioara

-        Uscarea artificiala prin intermediul a 6 uscatoare de ultima generatie

-        Aburirea traverselor cu un aparat special modern

Traversele Pamirco sunt confectionate conform standardelor de la nivel international, motiv pentru care Pamirco ete un producator cu 5 certificari implementate la nivel european. Fiecare traversa este prelucrata conform SR EN 13145+A1:2012, pentru fiecare tip de ecartament de pe piata. Prelucrate din cele mai dure specii de lemn de pe piata, traversele Pamirco asigura o durabilitate si rezistenta importanta in timp. Lemnul este prelucrat in cadrul fabricii, cu scopul de a-i prelungi durata de utilizare in timp.

Pamirco Manastiur este un producator modern cu o experienta importanta pentru calitatea produselor lemnoase. Clienti de la nivel national si in special international, comanda traverse Pamirco datorita :

-        Calitatii

-        Profesionalimului de lucru

-        Experientei vaste

-        Modalitatilor moderne de prelucrare

-        Promptitudinea comenzilor

-        Viteza de lucru a traverselor

Daca vrei sa achizitionezi travere de calitate superioara, Pamirco Manastiur este producatorul ideal caruia sa ii comunici preferintele tale in materie de lemn de esenta tare. Pe website-ul online cu acelasi nume veti gasi toate informatiile necesare legate de fabrica, de produse si de prelucrarea acestora. Pe langa informatiile necesare, echipa pamirco va pune la dispozitie toate datele de contact necesare pentru a comanda traverele mult dorite!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/traverse-de-cale-ferata-de-la-compania-pamirco