Traverse de cale ferata – unde gasim specialisti in traverse?

Timisoara - 24 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Constructia cu traverse de cale ferata este foarte importanta pentru definirea unui transport pe sine sigur si in deplin control. Rolul principal al acestora este de a lega cele doua sine intre ele printr-un sistem de prindere si de a prelua din greutatea feroviara mentinand-o in echilibru. Materialul folosit in astfel de conditii este extrem de important, asadar haideti sa aflam ce spun specialistii.

Pamirco

Pamirco

 Pamirco ofera o atentie deosebita modului de prelucrare tocmai pentru a obtine performanta mult dorita. 

Pamirco

 Traverse de cale ferata – unde putem gasi cei mai buni specialisti de traverse?

La fel ca in orice alt domeniu, industriei de traverse de astazi i s-a permis sa se dezvolte intr-un mod accelerat, oferind posibilitatea multor oameni de a opta pentru servicii diverse. Cu toate acestea, numarul mare de prestatii nu defineste si calitatea lor, din acest punct de vedere trebuie sa fim foarte atenti cu producatorul pentru care optam.

La nivel international, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de traverse sunt cei de la Pamirco Manastiur, afacere cu renume care duce mai departe traditia fabricii de cherestea din 1902. Cu peste 15 ani experienta in prelucrarea de traverse, fabrica a reusit sa conceapa peste 529701 de traverse atat pentru nivelul national cat si cel international.

Calitatea acestor produse a dus la raspandirea traverselor la nivel global. Pamirco a colaborat pana la ora actuala cu clienti din Japonia, Anglia, Egipt, Bulgaria si multe alte tari de la nivel european. In acest sens, mediul online este foarte accesibil pentru a-ti gasi cei mai buni specialisti, loc in care ii poti contacta si pe cei de la Pamirco Manastiur printr-un singur click.

Traverse de cale ferata – obtine calitate si promptitudine

Ca in orice alt domeniu de interes de pe piata, calitatea produselor este foarte importanta iar cu cat sunt livrate mai repede cu atat mai bine! In acest sens Pamirco se perfectioneaza constant si ofera clientilor sai produse de cea mai inalta calitate si servicii prompte in cele mai bune conditii. 

Traversa de cale ferata joaca unul dintre cele mai importante roluri, iar in lipsa ei, transportul pe sine nu este posibil. Calitatea acesteia este foarte importanta pentru a defini de fapt calitatea intregului transport. Traversa are un sistem de prindere in baza caruia leaga cele doua sine intre ele, iar mai apoi se ocupa de preluarea intregii greutati si de mentinerea ei in echilibru.

In acest sens se asigura ca folosesc doar materiale si produse calitative de pe piata, o aparatura de ultima generatie si o echipa cu experienta in prelucrarea traverselor.

Pamirco railway sleepers – traverse din lemn tare

Spre deosebire de piata de astazi, Pamirco prelucreaza traversele din lemn, insa nu orice fel de lemn, ci cel de esenta tare. Expertii considera lemnul a fii unul dintre cele mai dure materiale care va rezista intemperiilor de mediu si nu numai. Traversa de lemn este ideala de folosit si in zonele mai dificile, precum cele muntoase unde exista periodic caderi de pietre sau avalanse. 

Lemnul este folosit de catre Pamirco si considerat drept unul dintre cele mai durabile si rezistente materiale in timp. Cele mai folosite specii de catre experti sunt fagul si stejarul, recunoscute pe piata pentru durabilitatea lor. Prelucrate in cele mai bune conditii, traversele din lemn sunt concepute pentru a le prelungi durata de utilizare.

Pamirco se foloseste constant de metode inovative de lucru si periodic mmodernizeaza odul de prelucrare a traverselor. Echipa foloseste inclusiv aparate noi, precum cele 6 uscatoare de ultima generatie sau aparatul modern de aburire pentru traverse. Fiecare proces este menit sa creasca performanta si randamentul traverselor la un alt nivel.

 

Pamirco railway sleepers – pentru constructii durabile in timp!

Cea mai buna metoda de a obtine constructii de durata este de a investi in calitatea produselor folosite. Pentru caile ferate, traversa joaca cel mai important rol, din acest motiv, implica si cea mai mare si importanta investitie. 

Traversele din lemn Pamirco sunt produse renumite pe piata pentru calitatea si durabilitatea lor in timp. Productia moderna ajuta foarte mult la obtinerea celor mai inalte performante, iar in acest sens, cei mai potriviti sunt specialistii Pamirco si intreaga lor echipa de prelucrare. 

Acum, poti comanda cu un singur click traversele tale din lemn. Acceseaza Pamirco Manastiur si vei putea descoperi informatiile necesare despre prelucrarea produselor, tipul acestora si modul de livrare!

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/traverse-de-cale-ferata-unde-gasim-specialisti-in-traverse