Traverse de calitate și 100% românești – doar de la Pamirco Mănăștiur

BUCURESTI - 21 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Dacă te afli în situația de a căuta „ railway sleepers ” pe Google, dar nu găsești niciun rezultat satisfăcător, acest articol îți va fi de mare ajutor! Pamirco Mănăștiur este o companie profesională, cu o experiență de aproape 20 de ani în ceea ce privește producerea de traverse de cale ferată din lemn. Această companie este 100% românească și de renume internațional. Au devenit cunoscuți și la nivel internațional în urma calității și durabilității traverselor lor, clienții re-apelând cu încredere la serviciile oferite de ei.

traverse

traverse

  O investiție în traversele de lemn produse de ei este o investiție de termen lung, de care nu vei fi dezamăgit cu siguranță! 

Pamirco

Ce produse / servicii îți oferă compania Pamirco?

          Fabrica Pamirco se ocupă cu prelucrarea materiei prime, adică a lemnului de esență tare în diverse produse finale. Pe lângă fabricare de traverse, ei se ocupă și cu fabricarea unor produse utilizate în industria mobilei. Toate produsele lor sunt fabricate din lemn de esență tare, care este foarte rezistent în timp. Lemnul utilizat este fagul și stejarul, iar cei de la Pamirco îl prelucrează în așa fel încât să fie cât mai durabil de-a lungul timpului.

          Produsele fabricate de ei sunt:

Traverse de cale ferată normale / standard – utilizate cel mai des la căile ferate

  Traverse de cale ferată utilizate la macazuri și încrucișări
  Traverse de cale ferată utilizate la poduri
  Cherestea tivită – prelucrată
  Cherestea netivită – neprelucrată
  Panouri asamblate.

Cele din urmă, adică cheresteaua și panourile sunt o serie de elemente importante atunci când vine vorba de industria mobilei. Cheresteaua tivită este prelucrată astfel încât să fie netedă pe toate laturile sale, în timp ce cheresteaua netivită este lăsată natural, fără a-i fi prelucrate laturile.

De ce să alegi traversele din lemn?

          Aceste traverse de cale ferată din lemn, sau cum mai sunt numite, „ railway sleepers ” pot fi produse din 2 tipuri de lemn:

  Lemn de esență tare
  Lemn de esență moale.

După cum am menționat și anterior, fabrica Pamirco se ocupă cu prelucrarea lemnului de esență tare. Acest tip de lemn este mai rezistent și mai puternic decât cel de esență moale.

Traversele din lemn sunt o alegere bună din numeroase motive:

  Au o greutate mai mică decât traversele din beton sau din oțel, deci sunt mai ușor de ridicat
  Sunt ușor de montat
  Sunt mai ieftine decât celelalte tipuri de traverse de cale ferată
  Sunt mai rezistente la umiditate sau la temperaturi extreme
  Sunt singurele traverse ce pot fi folosite în cadrul podurilor
  Sunt de asemenea singurele traverse ce pot fi folosite în curbele care au o rază mai mică de 500 m
  Reduc considerabil zgomotul din interiorul trenului, deci sunt ideale pentru căile ferate pe care circulă trenuri cu pasageri
  Sunt singurele tipuri de traverse care nu sunt afectate de aerul umed și foarte sărat din apropierea mărilor.

Așadar, traversele de cale ferată din lemn sunt foarte versatile și utile în numeroase situații. Ele au numeroase avantaje, rezistă foarte bine în timp dacă sunt prelucrate de o fabrică precum Pamirco, iar costurile lor sunt mult reduse față de traversele fabricate din alte materiale.

De ce să alegi fabrica de lemn Pamirco?

          Un prim motiv pentru care îți recomandăm să alegi această fabrică este experiența pe care aceștia o au în acest domeniu. Acestă fabrică continuă tradiția și istoria fostei fabrici de cherestea din Mănăștiur. Echipa fabricii este compusă din zeci de oameni profesioniști și dedicați muncii pe care o prestează.

          De-a lungul timpului, odată cu trecerea anilor, fabrica s-a dezvoltat exponențial. Dacă la început erau cunoscuți doar la nivel local, au ajuns ca mai târziu să fie cunoscuți la nivel național, iar apoi chiar internațional. Totul se datorează dedicării personalului, promptitudinii și calității serviciilor pe care aceștia le prestează.

          Așadar, poți alege cu încredere această companie. Majoritatea clienților au revenit bucuroși la serviciile oferite de cei de la Pamirco.

Contactează echipa Pamirco!

          Pe lângă serviciile enumerate mai sus, ei se ocupă și cu preluarea și prelucrarea de comenzi personalizate. Așadar, dacă ai nevoie de comenzi personalizate, nu ezita să apelezi la serviciile lor. Poți să îi contactezi telefonic, prin mail sau chiar fizic la fabrica lor din localitatea Mănăștiur, județul Timiș! Devino și tu unul din clienții lor fericiți!

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/traverse-de-calitate-si-100-romanesti-doar-de-la-pamirco-manastiur