Traverse de calitate superioara - Traverse marca Pamirco

BUCURESTI - 6 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Logistica/Transport

Dezvoltarea industriilor în fabricarea traverselor de cale ferată a dus la o producție considerabilă, cel mai des și actual material folosit fiind lemnul. Traversa de lemn are un rol important în construcția căilor ferate fiind responsabilă de crearea unui mediu elastic și echilibrat. Pe piața românească cât și cea internațională lemnul este des folosit datorită proprietăților sale, firma Pamirco fiind furnizor de traverse cu o calitate superioară.

wooden sleepers

wooden sleepers

 Wooden railway sleepers and many other excellent products coming from Pamirco. Carrying on the tradion of the Lumber Factory from Manastiur, Pamirco is a thriving company with an experience for over 15 years in the wood processing field.  

Pamirco

Traverse marca Pamirco-  varietatea rolurilor

   O traversa de lemn confecționată din material lemnos se poate folosi în mai multe circumstanțe. Deși firma Pamirco se adresează în special creării unor traverse ideale pentru căile ferate, acestea pot constitui roluri diferite în funcție de preferințele fiecărui client.

   Aceste traverse marca Pamirco îndeplinesc mai întâi de toate crearea căilor ferate într-un mod sigur și eficient fiind ideale pentru căile ferate de tren, pentru podurile și căile industriale.    

    Însă pentru clienții care găsesc utilitatea acestor traverse binevenită și în alte scopuri, calitatea acestora le face o alegere potrivită și atunci când vorbim despre crearea unor căi de acces sau pentru amenajarea diferitor spații. Construcția și atenția sporită cu privire la prelucrarea acestui material face din traversele de lemn o opțiune.

Care sunt proprietățile acestor traverse marca Pamirco?

     Materialul lemnos este ales constant datorită proprietăților deosebite pe care acesta le deține, oferind căilor ferate beneficii multiple față de restul materialelor. De la o specie la altă, lemnul de origine vegetală și naturală ajută la pătrunderea unor esențe benefice, unde, prelucrat cu atenție poate prelungi viața acestuia respectiv calitatea căilor ferate. 

    Traversele Pamirco dispun de o calitate superioară datorită modului de prelucrare. În construcția acestor traverse de lemn se pune accent pe echipamentul modern folosit astfel încât să nu se distrugă calitatea naturală a lemnului care face din acesta un material deosebit. 

  Cu o echipă formată doar din oameni specializați și printr-o aparatură modernă cu o atentă prelucrare asupra celui mai rezistent material, aceste traverse marca Pamirco îndeplinesc raportul calitate-preț. Materialul lemnos folosit de aceștia este doar cel din esență tare pentru a îndeplini standardele de siguranță corecte. Lemnul este alcătuit din fibre  cu o structură formată din celule cu membrană care duce la crearea unor țesuturi speciale. Din acest motiv, rezistența acestui material este una crescută și ideală pentru căile ferate.

   O traversa de lemn asigura siguranță și încredere transportului pe căile ferate, fie că vorbim de tren sau tramvai, stabilitatea este un aspect important pe care lemnul îl oferă vehiculelor. Aceste proprietăți decisive ale materialului sunt influențate de modul în care este păstrat lemnul și de modul în care acesta este prelucrat. Din acest motiv, traversele Pamirco sunt de o calitate superioară punând accent pe fabricarea acestora cât mai corect.

 Cum asigurăm calitatea unor traverse marca Pamirco?

    Pe lângă atenția sporită asupra materialului în momentul prelucrării acestuia, acesta trebuie ales cu înțelepciune pentru a avea parte de cât mai multe beneficii. Lemnul de esență tare este în general materialul ideal pentru construcția căilor ferate deoarece dispune de caracteristici importante pentru un transport sigur.

      Duritatea lemnului este o caracteristică care oferă siguranță și stabilitate transportului feroviar. Factorii externi care se abat asupra lemnului, precum cele meteo ( ploaie abundentă), sau cele cauzate de căderi de pietre, sau însuși greutatea trenurilor, nu reușesc să distrugă în mod simplu și rapid materialul lemnos. Lemnul reușește să se opună acestor factori fiind tot mai dificilă ruperea acestuia. 

   Calitatea traverselor din lemn este redată inclusiv de rezistența acestuia la uzură. Această rezistență a lemnului este oferită de capacitatea acestuia de a se opune forțelor mecanice de frecare. Folosind doar specii de lemn din esență tare, rezistența la uzură are o capacitate mai mare fiind mai greu de distrus, ceea ce îi oferă durabilitate în timp.

Traversa de lemn – un produs ideal pentru a economisi resurse

    Fiind un material atât de benefic în construirea traverselor de cale ferată, atât rezistența cât și durabilitatea lemnului face munca mai ușoară celor ce le comandă. Fiind atât de convenabil și rezistent, acesta nu necesită o intervenție constantă asupra lui. În momentul în care acesta va ajunge să se deterioreze, va putea fi înlocuit cu alt lemn fără a reconstrui structura totală a căilor ferate.

   Motivele de a folosi ca material pentru traversele de cale ferată, lemnul, sunt numeroase. Din acest motiv foarte mulți furnizori se rezumă la folosirea acestui material pentru acordarea unei calități sigure și rezistente căilor ferate. Transportul care are la bază aceste traverse are nevoie de stabilitate pe sol, motiv pentru care, lemnul reprezintă unul dintre cele mai irezistibile materiale, o sursă care în timp economisește bani datorită durabilității.

  Traversele de lemn Pamirco sunt recunoscute publicului pentru calitatea superioară cu care sunt prelucrate și pentru atenția acordată materialelor din care sunt confecționate. Atât alegerea lui cât și construcția acestuia au la bază aparatura modernă și oameni specialiști.