Traverse de lemn - alege produsele Pamirco

Iasi - 23 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Logistica/Transport

De ce să alegi produsele firmei Pamirco în detrimentul celorlalte produse din industrie? Pentru că traversele din materiale lemnos sunt o piesă de rezistență a construcțiilor de căi ferate sunt durabile în timp și oferă o rezistență și siguranță aparte datorită structurii naturale și organice a materialului. Iată unde poți găsi cele mai bune traverse de lemn.

traverse de cale ferata

traverse de cale ferata

 Producția de traverse trebuie să fie una modernă, să asigure doar materiale și ingrediente de calitate și să ofere servicii prompte și sigure pentru clienți. 

Pamirco

Traverse de lemn produse în fabrica Pamirco

Pamirco Mănăștiur este o fabrică prezentă în industria lemnoasă de peste 15 ani, deține oameni cu experiență în prelucrarea lemnului și se focusează pe perfecționarea prestării serviciilor dar și pe calitatea produselor. Promptitudinea și seriozitatea firmei, alături de produsele durabile pe care le fabrică, sunt motivele principale pentru care astăzi firma deține legături importante cu companii din Egipt, Olanda, Bulgaria și multe alte țări din Europa.

Traversele fabricate în cadrul fabricii Pamirco îndeplinesc gradul necesar de calitate și sunt prelucrate de către cei mai buni specialiști în material lemnos.Experiența acumulată în timp face din această fabrică un mediu sigur pentru clienți, având cunoștințe reale în prelucrarea calitativă și promptă a produselor.

Firma este specializată în mai multe tipuri de traverse, printre care cele normale pentru calea ferată, cele pentru poduri sau cele pentru macazuri și încrucisări. Îndiferent de context, traversa se prelucrează pentru orice tip de ecartament și corespunde perfect pentru orice tip de amplasare.

Traverse de lemn sau traverse din beton?

Există mulți clienți pe piață care nu știu ce alegere să facă atunci când vine vorba de traverse. Clienții au păreri diferite și se focusează pe diferite aspecte pe care în sinea lor le consideră de calitate. Dacă ar fi însă să ținem cont de părerile specialiștilor dar și de majoritatea consumatorilor de astăzi, materialul lemnos rămâne printre cel mai avantajos component din cadrul construcției de căi ferate.

Rolul traversei este de a asigura stabilitate, siguranță și control pe lângă sarcinile clar definite, așadar materialul confecționat trebuie să fie unul ales în funcție de aceste caracteristici de bază.

Din punctul de vedere al costurilor, traversele din beton sunt mult mai costisitoare decât traversele din lemn. În momentul deteriorării, traversa din beton va fi înlocuită cu alta noua, doar dacă se va interveni asupra întregii infrastructuri, iar acest lucru presupune câteva costuri în plus. Traversa din lemn în schimb, poate fi înlocuită fără a interveni asupra structurii totale, costurile fiind așadar mai scăzute. 

Railway sleepers și producția materialului

În fabricarea de calitate a unui produs,atât modul prin care este prelucrat, cât și materialele folosite sunt aspecte de bază urmărite de specialiști. Fabrica Pamirco oferă calitate prin producția modernă dar și prin alegerea de a lucra cu lemnul de esență tare.

Cele mai des folosite specii de către aceștia sunt fagul și stejarul care sunt prelucrate astfel încăt să prelungească durata de utilizare ale acestora. Producția de calitate este o producție modernă care corespunde din punctul de vedere al tehnologiei și oferă o gamă largă de aparate care să imbunătățească starea produsului.

Specialiștii din cadrul fabricii Pamirco investesc constant în aparatură de ultimă generație și urmăresc orice nouă tendință de pe piață sau schimbările preferențiale ale clienților. Perfecționarea și evoluția serviciilor constă în modernizarea lor odată cu industria și cererile existente. Pe lângă produse de calitate superioară, veți regăsi inclusiv produse prelucrate modern care să îmbunătățească întreaga construcție de căi ferate și să ofere un număr mai mare de avantaje.

Railway sleepers – produse la cel mai înalt nivel din țară

Aprecierea produselor Pamirco este atât la nivel internațional cât și la cel național, fabrica fiind printre cel mai cunoscut producător de traverse din România. Produsele din material lemnos sunt apreciate pentru rezistența dar și durabilitatea din timp, fiind mult mai accesibile pentru a economisi în timp sume de bani considerabile. 

Traversele Pamirco respectă raportarea calității la preț, asigură nivelul de duritate și rezistență necesar, fiind printre puținele materiale care durează mai mult în ciuda factorilor externi, fie ei biologici sau meteorologici. 

Dacă nu ești sigur încă de alegerea pe care trebuie să o faci, poți apela la specialiștii Pamirco pentru a-ți oferi informațiile necesare cu privire la avantajele folosirii traverselor de lemn în detrimentul celorlalte materiale. Pentru comenzi sau pentru a lua contact cu echipa, website-ul firmei Pamirco Mănăștiur este disponibil în online și vă așteaptă pentru a vă comunica preferințele în materie de traverse.