Traverse de lemn – producator roman pe piata internationala

Timisoara - 26 august 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Calea ferata este un element cheie al transportului feroviar, necesitand produse de inalta calitate pentru a indeplini rolurile in mod corect. Constructia de cai ferate cu traverse de lemn a ajuns o solutie des intalnita pe plan international cat si national, Pamirco Manastiur fiind producatorul care pune la dispozitie produse din lemn la nivel global.

Traverse de lemn

Traverse de lemn

 O productie corecta de traverse inseamna experienta, profesionalism si materiale de cea mai buna calitate. 

Pamirco

Traverse de lemn – Pamirco Manastiur si traditia celor 15 ani de munca

Traversele din lemn sunt produse care dateaza pe piata din Romania de multi ani, fiind vazute printre cele mai bune materiale pentru calea ferata. Odata cu ultimele studii ale specialistilor, cererea pe piata a crescut din ce in ce mai mult si s-a extins inclusiv pe piata internationala. Insa care este motivul pentru care strainii cumpara produsele romanesti? Pamirco Manastiur este raspuns la aceasta intrebare. Cu o traditie pe piata de peste 15 ani in prelucrarea lemnului, fabrica s-a facut remarcata prin calitatea si durabilitatea produselor.

Experienta si cunostintele acumulate in timp a facut din fabrica Pamirco o solutie eficienta si accesibila pentru clientii din afara. In prezent specialistii in traverse au colaborat cu clienti din Olanda, Belgia, Egipt, Japonia, Anglia, Turcia si multe ate tari europene. Un factor decisiv in cumpararea traverselor din lemn a stat intotdeauna calitatea si modul in care sunt prelucrate. Cei de la Pamirco investesc constant in productia lor, motiv pentru care isi permit sa ofere servicii de railway sleepers pe scara larga, la nivel international.

 

Traverse de lemn – servicii diverse de prelucrare

In cadrul fabricii Pamirco veti regasi diverse servicii de care sunteti interesat si modalitati moderne de prelucrare a produselor. Puteti opta pentru cherestea tivita/netivita, panouri asamblate si bineinteles traversele din lemn. La capitolul traverse aria de servicii a fabricii este mult mai diversificata. Specialistii prelucreaza traverse de cale ferata normale, traverse pentru poduri, macazuri sau incrucisari, toate fiind confectionate din lemn. La capitolul material vor fi prelucrate in speta din lemn de esenta tare, fiind considerat cel mai potrivit pentru rezistenta si duritate.

La cererea clientilor, traversele din lemn se prelucreaza si in mod special pentru diverse utilizari. Spre exemplu puteti opta pentru traverse din lemn cu elasticitate, care absorb vibratia sau care ofera izolatie fonica pentru locuitorii din zonele adiacente. Mai mult decat atat, daca necesitati si alte elemente din material lemnos care intra in compozitia cailor ferate, Pamirco le va proiecta si prelucra pentru dvs. Diversitatea si calitatea sunt puncte forte ale productiei.

 

Railway sleepers – produse romanesti la nivel international

Modul de prelucrare marca Pamirco a dus traversele din lemn la nivel international. Fabrica se foloseste de cele mai noi tendinte care apar in industria traverselor, producand anual traverse moderne pentru calea ferata. In contextul prelucrarii sunt folosite 3 etape principale de productie – taierea, rindeluirea si impregnarea lemnului. Fiecare proces vizeaza prelungirea utilizarii unei traverse. Scopul productiei Pamirco este de a livra cat mai multe traverse durabile in timp.

Traversele din lemn prelucrate din specia tare garanteaza un grad mai ridicat de rezistenta asupra greutatii feroviare, fiind si mult mai durabile impotriva factorilor de mediu. Fie ca vorbim de schimbari bruste de temperatura, sau de factori biologici, lemnul, cu structura naturala rezista mai mult impotriva elementelor meteo.

Traversele romanesti au la baza cele mai calitative materiale pentru constructie. De asemenea, sunt prelucrate de cei mai buni specialisti si implica doar etape de productie moderne.Datorita calitatii superioare, piata internationala se indreapta tot mai mult spre traversele din Romania.

 

Railway sleepers – productie de traverse moderne

Orice industrie implica schimbari si imbuntatiri. Industria traverselor se dezvolta constant iar fiecare metoda de prelucrare vizeaza o utilizare prelungita a traverselor. Pamirco Manastiur se foloseste de cele mai moderne etape de constructie, se perfectioneaza constant la capitolul servicii si ofera printre cele mai moderne si de calitate traverse din material lemnos.

In obtinerea rezultatelor optime specialistii au apelat la dotari de ultima generatie care sa sprijine intreaga productie de traverse. La ora actuala, fabrica detine 6 uscatoare moderne care sa se ocupe de uscarea artificiala a traverselor si respectiv un aparat de aburire al lemnului. Fiecare investitie sprijina obtinerea unei calitati superioare.

Investitia in traversele din lemn este cu atat mai eficienta cu cat garanteaza constructii durabile in timp. Pamirco Manastiur este specializat in obtinerea rezultatelor optime. Traversele din lemn sunt un produs de traditie in Romania, ajungand astazi la cererea pietei internationale.