Unde mergem de Revelion?

Bistrita - 1 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Unde mergem de Revelion? Este intrebarea pe care noi toti o avem in gand incepand cu luna Noiembrie. Aceasta este intrebarea cea mai frecventa legata de vacanta de iarna. Unde mergem de Revelion? Ne intreaba colegii la birou, cei dragi acasa, dar si agentiile de turism.

Vacanta 2020

Vacanta 2020

 "Vacanta trebuie sa fie indeajuns de lunga ca seful tau sa iti simta lipsa , si indeajuns de scurta ca el sa nu observe ca se poate descurca si fara tine."  

O9VACANTA

Agentia de turism O9VACANTA vine in ajutorul celor care nu au gasit inca raspunsul pentru intrebarea: Unde mergem de Revelion? Aveti de ales intre o vacanta redusa in Romania, sau o vacanta exotica intr-o destinatie insorita din Asia sau Orient. Unde mergem de Revelion? in vacanta la soare? sau la munte la ski? Acestea sunt alte intrebari care ne macina inainte de vacanta de Revelion. Printre locatiile indragite de turistii romani se afla Turcia, Egipt, Emiratele Arabe, Maroc, Indonezia sau Malta. 

Unde mergem de Revelion? – la un pret avantajos

Aceste locatii pentru Revelion au multe elemente in comun: soarele calduros, plaja si hotelul de lux. Mancarea apetisanta este de asemenea un plus cand optam pentru vacanta de Revelion intr-o locatia exotica. Cei interesati de un stil de viata sanatos isi doresc sa manance mai putin traditional romanesc si mai mult legume si fructe exotice. 

Unde mergem de Revelion? In Hurghada, Egipt. Hurghada este acum o statiune turistica la malul Marii Rosii. Nu multa lume stie ca aceasta statiune a fost in trecut un mic sat pescăresc, care a crescut pana a ajuns astazi o locatie bine cunoscuta.

In Hurghada avem la dispozitie activitati pentru toate gusturile: inot, plaja, scufundari, masaje, excursii de mare. Aflata pe malul Marii Rosii, statiunea turistica Hurghada a devenit in ultimii ani una dintre destinatiile preferate ale turistilor pentru vacanta de Revelion.

Unde mergem de Revelion? In Antalya, Turcia. Veti putea vizita obiectivele turistice locale precum: Antalya Karaman Bey Mosque, Antalya Tekeli Mehmet Paşa Mosque, Antalya Hidirlik Tower, Antalya Aquarium sau Yat Limanı – portul construit de pe vremea romanilor.

Unde mergem de Revelion? In Bali, Indonezia. De ce Bali? Pentru ca aceasta mica insula din Indonezia este printre primele 5 locatii de vacanta din lume. O insula superba cu vegetatie bogata si cu hoteluri de cinci stele. Poate fi cu siguranta locul ideal pentru vacanta exotica de Revelion. 

Indiferent unde alegeti sa petreceti vacanta de Revelion 2020 trebuie sa stiti ca este important sa intrati in noul an cu sufletul impacat si cu zambetul pe buze. 

Agentia de turism O9VACANTA va sta la dispozitie pana in ultimele zile din Decembrie pentru a afla raspunsul la intrebarea: Unde mergem de Revelion? 

Fiecare agentie de turism pregateste oferte diverse pentru turistii interesati de vacanta de iarna la munte in tara sau de o vacanta exotica, la soare. Va invitam sa descoperiti ofertele agentiei de turism online O9VACANTA.