Vacanta de vara la volanul unui BMW de inchiriat

Brasov - 17 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Vacanta de vara este celebrata anul acesta mai mult decat in anii trecuti. Alege un BMW de inchiriat si mergi sa petreci o vacanta de vara de vis.

BMW de inchiriat

BMW de inchiriat

 “Nu vei avea pana de cauciuc atata timp cat ai o roata de rezerva in masina”. 

Murphy

Dupa o perioada lunga de stat acasa, dorim sa calatorim. O senzatie de libertate si bucurie vine din descoperirea unor noi locatii. Te invitam intr-o calatorie minunata pe parcursul verii 2020. O vacanta unica are nevoie de elemente unice. Noi propunem, tu decizi. O masina speciala pentru o vacanta la munte vara aceasta: un SUV marca BMW.

Five rent a car Bucuresti iti recomanda sa vizitezi Romania la volanul unei masini de inchiriat din mai multe motive. In primul rand, vrei sa ai o vacanta de vis? Daaa! Acesta este raspunsul multor persoane. Ei bine, o vacanta de vis necesita sa gandim creativ.

Abandoneaza masina personala in fata blocului timp de o saptamana. Alege sa conduci o masina superba, asa cum iti doresti. Construieste o lista de obiective turistice si locatii WOW. Evita zona de confort si incearca locuri noi, vei fi surprins/a de frumusetea tarii noastre. 

Lista prioritati pentru vacanta 

Poti vedea locuri istorice, culturale, de cult, sau special concepute pentru relaxare. Alegerea traseului pentru vacanta de vis difera de la persoana la persoana. Daca locuiesti in zona de sud a Romaniei, viziteaza Nordul. La fel si daca locuiesti in Vest, fa o vizita in Est. Poti descoperi tipologii diferite de oameni, mancaruri diferite si curiozitati numeroase. 

Am creat o lista cu tot ce tine de “prioritate” pentru o vacanta perfecta. Printre cele mai importante elemente : spatiul pasagerilor, spatiul pentru depozitarea bagajelor si confortul in masina la drum lung. Da, conteaza atat de mult spatiul incat l-am trecut pe lista cu prioritati.

Un automobil SUV marca BMW – ofera confort, spatiu si siguranta. Tot ce ai nevoie poti primi de la o masina de inchiriat marca BMW.

Taguri: vacanta