VelaShape 3 si Venus Legacy, tratamentele minune pentru silueta ta

BUCURESTI - 17 martie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Retail

Remodelare corporala si reducerea celulitei cu cele mai eficiente tehnologii! VelaShape 3 si Venus Legacy sunt tratamentele ideala daca vrei sa te bucuri de o silueta perfecta fara efort, rezultate garantate. In plus, daca achizitionezi voucherele online de pe www. IzzyReduceri.ro sau www.Lagoon.Beauty.ro beneficiezi de reducere !

VelaShape III si Venus Legacy

VelaShape III si Venus Legacy

Spune adio celulitei si kilogramelor in plus cu cele mai apreciate tratamente de remodelare corporala din lume – VelaShape 3 si Venus Legacy! Reduce considerabil aspectul celulitei si topeste cm de la prima sedinta. SLABESTI, elimini celulita, pielea lasata isi recapata fermitatea, aspectul de coaja de portocala dispare. 

VelaShape 3 este tratamentul nr.1, lider mondial in remodelare corporala si tratarea celulitei. Femeile din intreaga lume apeleaza la VelaShape III pentru a-si sculpta formele, pentru a ameliora pielea lasata si aspectul de coaja de portocala si pentru a stimula circulatia si productia de colagen si elastina pentru un aspect mereu tonifiat. 

VelaShape III este solutia ideala de tratare a zonelor cu probleme non-chirurgical si eficient. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, therapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat.

Venus Legacy se bazeaza pe radiofrecventa medicala avansata, iar VelaShape III combina 3 tehnologii cu rezultate clinice dovedite (Lumina Infrarosu, Radiofrecventa Bi-polara si Vacuum). Afla cum functioneaza fiecare, alege ce ti se potriveste si profita de pretul redus doar pe platform de promovare online www.IzzyReduceri.ro!

Pret? Nu trebuie sa cheltuiesti o avere pentru a avea o silueta perfect remodelata. Acum gasesti pachete cu pret redus special pentru clientele care achizitioneaza voucherele online de pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro sau direct de pe site Lagoon.Beauty!

Rezultate Clinice Dovedite cu Velashape III

Siguranta si eficienta echipamentului VelaShape a fost demonstrata in cadrul mai multor studii clinice, dar si cu ajutorul celor peste 5 milioane de terapii VelaShape realizate la nivel global.

-Cu echipamentul VelaShape III s-a obtinut o scadere de peste 2 cm din circumferinta abdomenului si peste 1.5 cm reducere la coapse

-Gradul de multumire al pacientilor tratati cu VelaShape este de 97%

-Cei mai multi pacienti nu au simtit niciun disconfort in timpul sau dupa terapia VelaShape

Ce putem trata cu Venus Legacy?

Laxitatea pielii, celulita si depunerile de grasime localizata sunt principalele probleme ale pacientilor de gen feminin.

Cu Legacy putem trata rapid si eficient aceste probleme datorita combinatiei de terapii cu rezultate spectaculoase in remodelarea corporala. 

RF MULTIPOLARA – Distribuirea uniforma a caldurii intre 8 elecrozi externi si 4 interni pentru remodelarea si sinteza colagenului.

PEMF – Mecanism non-termic, elibereaza factori de crestere a pielii (FGF2) pentru a declansa o noua sinteza de colagen, noi fibroblaste si noi vase de sange pentru rezultate pe termen lung.

VARIPULSE – Presiunea pozitiva si negativa a aerului stimuleaza fibroblastele, imbunatateste drenajul limfatic, circulatia sangelui si sporeste confortul pacientului datorita unei miscari line si a racirii pielii.

VACUUM – Atinge nivelurile profunde ale stratului de grasime subcutanat si initiaza eficient lipoliza prin mai multi electrozi interiori cu radiofrecventa.

RF MULTIPOLARA face ca tratamentul cu Venus Legacy sa fie sigur si confortabil, energia fiind livrata omogen si prin diferite adancimi de tesut. Fara disconfort pentru pacient, atingerea mai rapida a temperaturii terapeutice, temperatura terapeutica este mai usor de mentinut pe zonele mari ale corpului de pe parcursul tratamentului.

Temperatura si timpul sunt importante. Cand celulele grase sunt expuse la 450° timp de 1 minut, 89% dintre ele supravietuiesc (dupa 72 ore). Cand timpul de expunere este crescut la 3 minute, rata de supravietuire scade la 40%.

Te-am convins? Vrei sa incerci si tu cele mai avansate si eficiente tehnologii de remodelare corporala? Vezi rezultatele pe pielea ta si achizitioneaza voucherele cu reducere disponibile online pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro si pe www.Lagoon.Beauty.ro !

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/velashape-3-si-venus-legacy-tratamentele-minune-pentru-silueta-ta