Vrei sa comanzi mancare la domiciliu?

BUCURESTI - 16 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Ai pofta de ceva bun? Vrei sa iti comanzi mancare la domiciliu? Azi iar nu ai avut timp de tine? Ai fost la servici, după ai făcut cumpărături, curățenie și ai mai și făcut ceva de mâncare. Și gata, s-a terminat ziua. Mai știm si că îți este mai ușor când cineva te ajută la gătit.

mancare gatita

mancare gatita

 Gătitul este mult mai complicat decât pare. Apeleaza la expertii de la Chefs Evolution ca sa mananci bine in fiecare zi. 

Chefs Evolution

Tocmai de aceea la Chefs Evolution livram mancare gatita Bucuresti sau in zona Ilfov chiar la tine acasa.

10 lucruri pe care le poți face dacă nu gătești, ci comanzi mancare gatita la domiciliu

Am ales să facem această listă, ca să vezi cât timp liber ai avea dacă ai tăia gătitul din rutina ta zilnică. Poate crezi că dacă gătești economisești mai mult timp și mai mulți bani, însă noi suntem aici să te contrazicem.

De aceea este bine să lași bucătăria pe seama celor care se pricep. Mai bine faci unul sau mai multe, din următoarele lucruri cât timp aștepți comanda. Desigur, nu trebuie să te limitezi la cele enumerate de noi. În timpul economisit poți să faci orice ți-ai dorit de mult însă nu ai avut timp. 

1.    Netflix&Chill

Ai început un serial acum câteva luni și încă ești la primul sezon? Însfârșit o să dispui de câteva ore libere, în care ai timp să te relaxezi. Poți să continui serialul, să începi altul sau să alegi un film. Fără să tot pui serialul pe pauză ca să verifici dacă fierbe mâncarea.

Fă-ți timp pentru tine! Alege livrare mâncare direct la ușa ta!

2.   Citește, citește, citește!

Poți să alegi să faci ceva productiv în timpul economisit, cum ar fi să citești. Cititul este o modalitate extraordinară de a te dezvolta atât pe plan personal cât și profesional. Totodată, cititul reduce stresul, stimulează creierul, îți îmbunătățește memoria și concentrarea. Și astea sunt doar câteva din beneficiile sale.

3.   Fă sport!

Suntem siguri că știai că o să apare pe listă, doar că sperai să nu apară. Dacă nu ești foarte motivat să mergi la sală sau să joci sporturi de echipă, e ok. Ajunge și dacă ieși la o plimbare cu câinele în cartier. Nu trebuie să alergi un maraton ca să te simți mai în formă și mai sănătos.

4.  Mici modificări prin casă

Poate te-ai plictisit de draperiile și pernele din living. Sau poate ai schimba ceva în dormitor. Acum însfârșit ai avea timp să mergi în magazine de mobilă și decorațiuni pentru casă. 

Chefs Evolution livrează mâncare la domiciliu să îți facă ție viața mai ușoară!

5.   Organizează o seară de jocuri cu prietenii

Dacă nu ai găti și ai comanda mancare gatita acasa la domiciliu, ai avea destul timp pentru o seară de jocuri. Până ți-ar ajunge prietenii ai avea timp să faci un pic de ordine și să pregătești jocurile. Poți alege jocuri de societate cum ar fi Activity, sau un joc de cărți cu provocări cum e WTF. 

Cu cât mai multe jocuri cu atât mai bine!

6.  Participă la cursuri online

Este plin internetul cu platforme pe care ai ocazia să înveți de la experți. Poate ai nevoie de un curs care să te ajute la servici. Sau poate vrei să particip la un curs despre cum să ai mai mult succes în afacerea ta. Poți să înveți orice de la tine de acasă!

Spune nu gătit și da livrare mâncare la ușa ta!

7.   Ieși în oraș

Tăind gătitul din rutina ta, însfârșit ai avea timp să ieși cu prietenii liniștit în oraș.  Cât timp a trecut de când nu ai mai ieșit cu ei? Ați putea merge la cinema, la piscină, la o petrecere, chiar și la un poligon de tragere. În București există o mie de posibilități.  

8.  Planifică o excursie cu cei dragi

Dacă lași gătitul pe seama noastră, dispui de câteva ore bune libere după masa și seara. Ore în care ai putea să cauți cazări pentru o excursie cu prietenii sau cu familia. Nu sună bine un weekend la o cabană în munți? 

9.  Relaxează-te

Poate pur și simplu ai nevoie de o seară în care să nu te gândești la nimic. O seară de spa la tine acasă. Doar tu, un pahar de vin și o porție de cartofi carbonara. Comandă mâncare la domiciliu de la noi!

10.                 Aici te lăsăm pe tine să alegi.