Johnny King Live

Locul desfasurarii: Elephant Pub and Live Music

Organizator: Jah Army Events

Johnny King Live

Jah Army Events si Elephant Pub and Live Music va prezinta primul show complet Johnny King in Romania. Evenimentul va avea loc sambata, pe data de 4 septembrie, in Elephant Pub and Live Music (str. Gabroveni, nr. 16) incepand cu ora 22.00. Alaturi de Johnny King vor urca pe scena mai multi invitati surpriza dintre artistii cu care acesta a colaborat de-a lungul timpului. Lineup-ul va fi completat de catre Bazooka Joe si Chesarion.

Johnny King, originar din Congo, a inceput sa cante de foarte tanar, dovedindu-se, cu timpul, un artist complex, capabil sa se adapteze atat ca solist intr-o trupa live, cat si ca MC intr-un soundsystem. Astfel, el a ajuns sa imbine genul roots reggae cu influente din hip-hop, soul si chiar cu muzica corala si muzica africana, definindu-si astfel un stil propriu inconfundabil. Versurile sale s-au facut remarcate prin mesajul cu un puternic accent social, politic si cultural, fapt ce i-a facilitat colaborarea cu artisti din Romania cat si din strainatate. Printre colaborarile cu artisti romani se pot enumera cele cu Raku, Zale si El Negro.

Chiar daca a mai aparut in repetate randuri pe scenele din Romania alaturi de acesti artisti, concertul de pe 4 septembrie este primul in care Johnny King va canta in fata publicului roman timp de mai bine de o ora piesele ce l-au facut cunoscut. Show-ul pregatit se caracterizeaza prin „dinamism, forta si energie pozitiva, menite sa deschida spiritul ascultatorilor catre descoperire si convietuire”, dupa spusele artistului.

Va asteptam sambata, 4 septembrie in Elephant Pub and Live Music pentru a lua parte la o seara speciala cu muzica reggae. Pretul biletului de intrare va fi 10 RON, iar intrarea se face incepand cu ora 22.00. Pentru mai multe detalii despre invitatii surpriza ce vor fi alaturi de Johnny King pe scena, urmariti site-ul http://www.jah-army.net .


office@jah-army.net

Participare: Intrare libera