Reggae Live from Jamaica - Jahmoro (27 Mai)

Locul desfasurarii: Club Goblin (str. Smardan nr. 30)

Organizator: Jah Army

Reggae Live from Jamaica - Jahmoro (27 Mai)

Jah Army Events va invita in club Goblin pentru un party special. De aceasta data il avem ca invitat pe Jahmoro, originar din Jamaica, artist ce a debutat in Europa in 2005 si are experienta Reggae Show-urilor in tari europene precum Elvetia, Franta, Portugalia, Ungaria sau Italia. In 2008, alaturi de Chezidek (JA) si Spectacular (JA) a mai fost prezent in Romania, la Rastaboom, unde s-a remarcat realizand un show cu adevarat memorabil.

Jahmoro revine in Romania, joi 27 mai 2010 in club Goblin unde ne va incanta cu un mix nou de Reggae / Roots / Hip Hop / Dancehall / Dub. Printre artistii cu care a colaborat pana in prezent se numara nume sonore ale muzicii reggae internationale precum Lutan Fyah (Jam), Lorenzo (Jam), Chezidek (Jam), Ras Mc Bean (Guyana), Spectacular (Jam) si Irie Ites Sound System (Fr). Astfel, Jahmoro s-a facut remarcat la evenimentele reggae din intreaga Europa, cucerindu-si publicul la fiecare aparitie.

Alaturi de Jahmoro, pe post de local support, ii veti mai putea vedea pe in club Goblin si pe Chesarion si Bazooka Joe, care vor avea grija ca muzica sa rasune pana dimineata. Asa ca va asteptam pe toti joi, 27 mai, incepand cu ora 22 pentru a dansa pe ritmuri de reggae pana dimineata. Pretul biletului de intrare va fi 10 RON (cu 1 shot de JaggerMeister inclus).

office@jah-army

Participare: Intrare libera