Tippa Irie Live In Bucuresti

Locul desfasurarii: Club Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50)

Organizator: Jah Army

Tippa Irie Live In Bucuresti

Jah Army are onoarea sa va prezinte un concert faraprecedent in scena reggae din Romania. Este pentru prima oara cand un artist ce a scris istoria acestui gen muzical va canta live in Bucuresti, la Club Fabrica (Str. 11 Iunie, nr 50). Tippa Irie este un artist clasat in fruntea topurilor de reggae si dancehall fara intrerupere de peste 10 ani. Cu peste 25 de ani de experienta in spate si cu 15 materiale discografice la activ, el este si la ora actuala foarte apreciat. Acest lucru este dovedit atat de faptul ca a fost nominalizat la premiile Grammy in 2004, cat si de colaborarile sale recente cu artisti foarte cunoscuti. Printre acestia se numara Black Eyed Peas, Long Beach Dub Allstars, Elephant Man, Chali 2na (Jurassic 5), Pato Banton, Frankie Paul si UB40.

Pentru a avea toate ingredientele unei seri perfecte, concertul lui Tippa Irie va fi precedat si urmat de DJSet-uri ale unora dintre cei mai apreciati artisti din scena romaneasca de reggae si hip-hop. Astfel, pe langa celebrul artist din UK, cei prezenti in Fabrica pe data de 31 Octombrie, vor mai avea ocazia sa danseze pe muzica selectata de catre Roots Again, DJ Undoo, Zuza Boyz and Buppy Brown si Chesarion. Costul biletului de intrare va fi de 30 RON (pana la ora 12.00) si 40 RON (dupa ora 12.00).

Acestea fiind spuse, va asteptam pe data de 31 Octombrie in Club Fabrica incepand cu orele 22 pentru a lua parte la acest eveniment inedit. Pentru noi stiri, promotii si concursuri legate de eveniment, va rugam sa reveniti pe Jah Army.

office@jah-army.net

Participare: Intrare libera