Jancsó Miklós    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Jancsó Miklós

 • Jancsó Miklós. SAPTAMANA FILMULUI MAGHIAR 2011 la MTR

  Jancsó Miklós

  Bucuresti - 10 November 2011

  Comunicat de Muzeul Taranului Roman

  In perioada 14-20 noiembrie 2011, Ministerul Culturii si Patrimoniului National, impreuna cu Centrul Cultural al Republicii Ungare la Bucuresti organizeaza a cincea editie a Saptamanii Filmului Maghiar, eveniment desfasurat in baza semnarii, la 20 oc ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: film , mtr , jancsó miklós , béla tarr

  Vezi toate comunicatele de presa despre Jancsó Miklós

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Jancsó Miklós.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Jancsó Miklós. Informatiile despre Jancsó Miklós cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Jancsó Miklós, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Jancsó Miklós, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.