Business Target Club: Diferenţierea – De la necesitate majoră la curaj deplin

BUCURESTI - 12 octombrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Bucureşti, 12 octombrie 2010
Business Target Club (BTC), un proiect JCI Bucureşti şi Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri, organizează joi 28 octombrie începând cu ora 19.00 la Hotel Casa Capşa ediţia cu numărul 10 pe tema „Diferenţierea – De la necesitate majoră la curaj deplin’’.

Business Target Club: Diferenţierea – De la necesitate majoră la curaj deplin

Pe fondul economic actual, supravieţuirea a devenit la fel de importantă cum era considerată creşterea în anii trecuţi. Ceea ce nu înseamnă că a rămâne în joc este singura opţiune. Creşterea este încă posibilă, dar necesită curaj: curajul de a gândi şi de a face lucrurile diferit.

Pentru a o demonstra vor fi alături de noi Grant McKenzie, VP Marketing Ursus Breweries şi Cristina Miclea, Marketing Director Albalact, iar mărturie a diferenţierii stau în fiecare zi pe raft brandurile Ursus si ZUZU. Vom descoperi împreună că principiile diferenţierii se pot aplica reuşit nu numai în marile corporaţii multinaţionale ci şi în companiile locale.

Ediţia a 10-a a Business Target Club se adresează tuturor persoanelor care doresc să dezbată subiectul diferenţierii în mod realist şi pragmatic şi să cunoască îndeaproape poveştile de succes ale celor care au avut curajul de a face ceva diferit. Participanţii vor avea oportunitatea de a interacţiona în timp real cu invitaţii noştri, de a beneficia de expertiza lor şi de a schimba idei pe această temă printr-un networking de calitate.

Pentru mai multe detalii despre programul evenimentului şi modalitatea de înscriere, vă rugăm să accesaţi www.btc.jci.ro .

Despre JCI Bucuresti

Despre Business Target Club

Infiintat in anul 2007, Business Target Club (BTC) este un club de afaceri de elita, cu antreprenori si manageri de top, selectati doar pe baza de recomandare din partea membrilor existenti.

Evenimentele BTC se adreseaza oamenilor de afaceri care vor sa afle direct de la sursa ultimele tendinte in domeniul lor de activitate. In plus, clubul ofera un cadru adecvat pentru networking de calitate cu persoane care impartasesc aceleasi valori.

Persoana de contact:
Luiza Rotaru, Project Manager
Tel. 0722 277 963
E-mail: luiza.rotaru@markitchange.ro
Web: www.btc.jci.ro

mariusvetrici@softmentor.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jci-bucuresti1/business-target-club-diferentierea-de-la-necesitate-majora-la-curaj-deplin