Capitala afacerilor se muta in 24-25 martie la Targu Mures (www.businessdays.ro)

Targu Mures - 13 martie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

250 de oameni de afaceri sunt asteptati zilnic la Targu Mures in perioada 24-25 Martie pentru participarea la Targu Mures Business Days. Evenimentul are pana la ora actual 45 de companii partenere si este compus dintr-un set de 4 conferinte si 12 workshop-uri pe teme de antreprenoriat, management si creativitate in afaceri.

Capitala afacerilor se muta in 24-25 martie la Targu Mures (www.businessdays.ro)

Junior Chamber International
te invita la cel mai mare eveniment de business al anului din Targu Mures.

Targu Mures Business Days

Este o combinatie inspirata de oameni de afaceri de success, modele de afaceri inspirationale, traineri de renume, acces la know-how, idei de afaceri verificate, sfaturi si sugestii de la cei mai renumiti specialisti, trend si noutati in marketing, online business, idei de investitii, modalitati de eficientizare a activitatii, networking, management de proiect, accesarea fondurilor structurale, acces la finantare chiar si in perioada de criza, comunicare si pr, social media, CSR, resurse umane si multe surprize.

Pe durata evenimentului vor fi 4 sesiuni de conferinta, 32 de speakeri de renume, 12 workshopuri si prezentari, salon expozitional unde vor expune in jur de 20 de companii, va fi organizata o TOMBOLA pentru participanti cu aproximativ 100 de premii, vor fi 2 sesiuni de VIP networking si numeroase alte surprise.

Evenimentul se adreseaza managerilor, antreprenorilor, profesionistilor si tuturor celor care doresc performanta in cariera, celor care sunt la inceput de drum in antreprenoriat, cat si celor care au ajuns in top prin multa munca, indrazneala, idei inspirate, decizii curajoase si mai ales ambitie nemasurata de a reusi.

Numarul asteptat de participanti este de aproximativ 250 pentru fiecare zi al evenimentului.

Evenimentul va fi promovat in media locala (tv, radio, presa), in mediul online, in revistele, ziarele si siteurile de business nationale (Capital, Ziarul Financiar, Biz, Cariere, Forbes, Money Express, Business magazin etc.).
Avem un site dedicat acestui eveniment si vom trimite periodic newslettere legat de eveniment (www.businessdays.ro). Vom avea o campanie de SMS marketing derulat prin Beam SMS marketing. De asemenea, organizam o campanie de recompensare a celor care ne promoveaza evenimentul in social media. Va exista si o campanie de direct marketing si telesales ce va fi orientata in special catre cele mai importante companii din judetele Mures, Cluj, Sibiu, Brasov, Harghita, Covasna, Alba si Bistrita Nasaud.

Invitatii care vor prezenta la sesiunile de conferinta si care au confirmat participarea sunt: Marius Ghenea (PCFun), Marius Alexa(Arhipelago), Mihaela Stroe (Acta Nonverbal), Robert Varga (Swissmasai), George Butunoiu (GB Executive Search), Andy Szekely (AS Training), Călin Fusu (Neogen), Mircea Munteanu (SMRP), Lorand Soares-Szasz (Coach4You), Răzvan Ogircin (Dale Carnegie Romania), Peter Barta (FPP), Dan Ştefan (Autonom), Claudiu Gamulescu (Netsport), Boga Ferenc(Ortoprofil), Ciprian Stavar (Guerilla Marketing), Călin Sarchiz (Pegas Consulting), Bogdan Comănescu (Accelera), Simona Bonghez (PMI), Adrian Florea (Trend Consult), Sas Ferenc (Econ Group), Turgul Akay (Vicepreşedinte European JCI), Adrian Lupau (Sysgenic), Virgil Zahan (Goldring), Calin Stefanescu (Tjobs), George Rusu (Protours Business Travel), Hedi Hoka (Leadership Coach), Valentin Deac (Nokia Romania), Codrut Precup (Markinstinct), Tudor Maxim (Elevate), Costin Chirculescu (Totalsoft-Primavera), Marin Putineanu (BeamSMS Marketing), Bogdanel Budeanu (Totalsoft-Primavera). Detalii despre speakeri puteti obtine consultand pagina Speakeri a siteului www.businessdays.ro .

Parteneri confirmati pana acum al evenimentului: BCR, BRD, Orange, Nokia, Sysgenic, Goldring, Protours Business Traveling, Sands, Mediaexpert, Televiziunea Targu Mures, Radio Mures, Zi de zi, Ziarul de Mures, AdConquer, Neogen, Arhipelago, CaroComp, MBT, Autonom Rent a Car, Ortoprofil, Cariere, Rentrop&Straton, Netsport, Underclick, Markinstinct, VisionArt, CCIAMS, Mirage Consulting, Aiesec, Marbo, MasterDruck, Image Studio, Ford Mures, Tjobs, Totalsoft, Fundatia Post Privatizare, CNIPMMR, PIMMJM, OTIMMC Targu Mures si multi altii.
Lista detaliata a partenerilor poate fi consultata pe pagina Parteneri al siteului www.businessdays.ro

Taxa de participare la eveniment va fi de 150 lei, daca optati pentru o singura zi a evenimentului si de 255 lei daca optati sa participati la ambele zile ale evenimentului. Taxele de participare sunt valabile pentru inscrierile efectuate pana in data de 15.03.2010. Dupa aceasta data taxa de inscriere devine 180 lei pentru o zi de eveniment si 306 lei pentru 2 zile de eveniment. Pentru mai multe inscrieri de la aceasi companie se ofera discount. Pentru detalii va rog sa ne contactati pe adresa inscrieri@jcimures.ro .

Despre JCI Targu Mures

JCI – Junior Chamber International este organizatia mondiala a tinerilor manageri, antreprenori si profesionisti cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani, ce activeaza in peste 115 tari, pe 5 continente, in peste 6.000 de comunitati locale si care are peste 200.000 de membri activi si milioane de alumni.
JCI are misiunea de a crea oportunitati de dezvoltare pentru tineri, care sa-i ajute in dobandirea abilitatilor necesare pentru a produce schimbari pozitive in comunitatea in care traiesc. (www.jci.cc)
Laszlo Pacso - Presedinte JCI Targu Mures
+40745080802
www.jcimures.ro
laszlo.pacso@jcimures.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jci-targu-mures/capitala-afacerilor-se-muta-in-24-25-martie-la-targu-mures-www-businessdays-ro