Invata sa comunci de la cei mai buni experti in domeniu - Conferinta de Comunicare JCI

Targu Mures - 15 aprilie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Dupa ce a adus in martie capitala afacerilor pentru 2 zile la Targu Mures, JCI Targu Mures lanseaza un nou proiect la fel de ambitios: Conferintele JCI. Acest proiect este un set de Conferinte pe teme de interes cu invitati de marca, in cadrul carora transferul de know-how vine pe banda larga. Conferintele JCI debuteaza pe 22 aprilie cu Conferinta de Comunicare.

Invata sa comunci de la cei mai buni experti in domeniu - Conferinta de Comunicare JCI

Continuand traditia introdusa la Targu Mures Business Days JCI Targu Mures va continua sa aduca speakeri si oameni de renume care sa ofere exemple inspirationale si povesti motivationale despre temele conferintelor. Acestea vor fi combinate cu cazuri practice si reale din jurul nostru. La fiecare conferinta vor fi in panelul de vorbitori si oameni de afaceri si personalitati din mediul local care sa ofere prin propriul exemplu acel suflu de credibilitate pe care ti-o poate oferi un caz palpabil si vizibil imediat in jurul nostru.

Interactivitatea acestor Conferinte este mult mai puternica decat in cazul sesiunilor de conferinte si workshopuri de la Targu Mures Business Days pentru ca in panelul din prima parte a Conferintelor JCI sala si auditoriul pot prin interventile lor sa conduca discutia spre subiecte de interes. Rolul Moderatorului in acest caz devine practic acela de a facilita o comunicare eficienta bidirectionala cu sala si de a pastra discutiile in jurul temei propuse.

Fiecare zi de Conferinta se va termina cu o serie de workshopuri sustinute de traineri de renume care vor facilita dezvoltarea abilitatilor si vor ajuta la cresterea competentelor celor prezenti in subiectele dezbatute din jurul temei centrale a Conferintei.

Seria de conferinte debuteaza in 22 aprilie cu Conferinta de Comunicare, centrata pe o tema de mare interes: Comunicarea.
Aceasta prima conferinta va avea o structura tranzitorie oarecum intre formatul Targu Mures Business Days si formatul Conferintelor JCI si asta din cauza faptului ca aceasta prima editie va debuta cu o Conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii cartii lui Filipe Carrera – Networking. Un ghid de supravietuire pentru profesionisti, editata de catre Rentrop&Straton impreuna cu JCI Targu Mures. Dupa aceasta Conferinta de presa vor urma 4 workshopuri extrem de practice si foarte interesante sustinute de adevarati specialisti in comunicare:
-Mihaela Stroe (specialista in comunicare non-verbala),
-Filipe Carrera (specialist in comunicarea prin retele sociale si in networking),
-Sas Ferenc (consultant financiar, specialist in comunicare cu clientii si partenerii de afaceri),
-Lorand Soares-Szasz (business coach si specialist in comunicarea individuala si cu echipa). Pe trei dintre cei patru Asi din Careul de Asi ai Comunicarii ati avut ocazia sa-i vedeti si sa-i auziti si la Targu Mures Business Days.

Filipe Carrera este speaker international, trainer, coach si consultant. Detine un Master in Business Administration si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing. In 2008 a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresul mondial al organizatiei Junior Chamber International, unde el este responsabil dezvoltarea oportunitatilor de training ale organizatiei in Europa.

Cartea Networking. Un ghid de supravietuire pentru profesionisti ce va fi lansat in Romania in 20 aprilie la Bucuresti si in 22 aprilie la Targu Mures, este o carte ce trateaza un subiect foarte interesant si foarte util pentru orice om, care interactioneaza cu alti oameni, pentru ca este un instrument practic plin de exemple aplicabile de maine care te invata cum sa experimentezi succesul prin puterea retelei tale de contacte.
Cartea este editata de Rentrop&Straton in parteneriat cu JCI Targu Mures.

Agenda Conferintei de Comunicare

9:00-10:00 CONFERINTA DE PRESA cu ocazia lansarii cartii lui Filipe Carrera - Networking. Un ghid de supravietuire pentru profesionisti (editat de Rentrop&Straton in parteneriat cu JCI Targu Mures)

9:30-10:00 Inregistrarea participantilor
10:00-11:30 Mihaela Stroe (Acta Non Verbal) - Importanta comunicarii non-verbale in afaceri
11:30-11:45 Pauza
11:45-13:15 Filipe Carrera - Networking. Importanta retelei de cunostiinte pentru succesul de afaceri
13:15-14:00 Pauza de masa
14:00-15:30 Sas Ferenc - Comunicarea cu partenerii de afaceri (Cum sa obtii succesul comunicand eficient cu clientii si partenerii de afaceri)
15:30-15:45 Pauza
15:45-17:15 Lorand Soares-Szasz - Comunicarea cu echipa (Comunicarea este ingredientul miraculos pentru o echipa de succes)
17:15-18:00 Networking

Evenimentul va avea loc la Hotel President, in 22 aprilie 2010, cu incepere de la ora 9:30.


Inscrierile se fac online la adresa:

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dHNMY09WWFJoSktva09CaUNic3J2TkE6MQ
sau prin email la adresa inscrieri@jcimures.ro.

Taxa de participare este:
•210 lei cu tot cu un exemplar din cartea lui Filipe Carrera (189 lei pentru plata online)
•160 lei fara cartea lui Filipe Carrera (153 lei pentru plata online)
•Pentru plata online inainte de eveniment in contul JCI Targu Mures, deschis la BCR Sucursala Mures avand codul IBAN RO93RNCB0188114965720001 se ofera reducere de 10%
•Studentii, elevii, cadrele didactice, somerii au pret redus de 75 lei (fara cartea lui Filipe Carrera inclusa in pret)
•Pentru firme care trimit mai mult de 3 persoane la eveniment sa ofera discounturi suplimentare (va rugam sa ne contactati pentru detalii)
•Reprezentantii presei au acces liber. Accesul lor se face pe baza de legitimatie.

Despre JCI Targu Mures

JCI – Junior Chamber International este organizatia mondiala a tinerilor manageri, antreprenori si profesionisti cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani, ce activeaza in peste 115 tari, pe 5 continente, in peste 6.000 de comunitati locale si care are peste 200.000 de membri activi si milioane de alumni.
JCI are misiunea de a crea oportunitati de dezvoltare pentru tineri, care sa-i ajute in dobandirea abilitatilor necesare pentru a produce schimbari pozitive in comunitatea in care traiesc. (www.jci.cc)
Pentru detalii suplimentare contactati managerul de proiect al evenimentului:
Laszlo Pacso, presedinte JCI Targu Mures
laszlo.pacso@jcimures.ro,
0745080802, www.jcimures.ro/conferinte.
laszlo.pacso@jcimures.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jci-targu-mures/invata-sa-comunci-de-la-cei-mai-buni-experti-in-domeniu-conferinta-de-comunicare-jci