Reinventati-va relatia cu ajutorul dansului

BUCURESTI - 28 octombrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Dansul uneste oamenii indiferent de varsta, sex sau provenienta. Dansul este o modalitate de a-ti face noi prieteni si de a-ti mentine tonusul. Te distrezi si te incarci cu energie, cresti flexibilitatea, forta, rezistenta si increderea in propria persoana.

Reinventati-va relatia cu ajutorul dansului

Dincolo de toate acestea insa, dansul te poate ajuta sa aduci prospetime in relatia cu partenerul de viata. Comunicarea nonverbala a partenerilor din timpul dansului, pasiunea miscarilor si complicitatea vor rupe monotonia, ajutandu-va sa va descoperiti intr-o noua ipostaza. Iar increderea pe care o veti dobandi, cunoasterea mai buna a propriului corp va vor imbunatati relatia de cuplu.

Unul dintre cele mai placute aspecte ale momentului in care incepeti o noua activitate este faptul ca puteti petrece timp impreuna, descoperind interese comune care sa va consolideze relatia. Dansul, cu senzualitatea si pasiunea pe care il emana, este forma cea mai potrivita de a imbina nevoia de a va mentine in forma si aceea de a va simti bine invatand ceva nou impreuna.

Dansul de societate este inainte de toate respect si comunicare, fundamente care stau la baza oricarei relatii. In momentul in care veti incepe sa dansati, dincolo de pasi, acestea sunt primele notiuni cu care va veti deprinde. Fie ca veti dansa o rumba sau un tango pasional sau veti incerca energicii pasi de jive si cha cha, dansul va va invata sa conduceti si sa va lasati condusi, sa va folositi de limbajul corpului si sa va anticipati miscarile cu ajutorul unei singure priviri. Pe masura ce veti descoperi caracterul fiecarui stil de dans in parte, veti invata foarte multe despre relatia dintre barbat si femeie. In paso doble spre exemplu, barbatul va trebui sa transmita virilitate si hotarare, sa isi domine partenera pe ring, pe cand rumba va invata partenera sa isi descopere si sa isi foloseasca feminitatea, intregul dans fiind un joc al seductiei, in care in centrul atentiei este femeia care cu ajutorul senzualitatii atrage si apoi paraseste partenerul. Veti intra intr-un rol nou cu fiecare stil de dans pe care il abordati si va veti vedea partenerul intr-o lumina diferita, crescand apropierea dintre voi.

Efectele dansului asupra unui cuplu pot fi observate chiar dupa primele sedinte. Iar partea pozitiva este ca dansul de societate poate fi practicat de catre orice persoana, indiferent de varsta, inaltime sau greutate, aducand diversitate in relatia voastra, alungand tensiunea si stresul dupa zilele incarcate.

Pentru toate cuplurile care isi doresc sa descopere o pasiune comuna si sa se bucure de beneficiile pe care dansul de societate poate sa il aiba asupra unei relatii, scoala de dans Joie de Vivre Dance Studio din Bucuresti a introdus pachetul pentru 2, un abonament conceput special pentru cupluri. Pretul pachetului este de 250 de Ron, astfel incat cei doi parteneri beneficiaza de o reducere de 50 de RON la pretul cumulat al abonamentelor standard.