jene    

Comunicate de presa si evenimente pe tema jene

 • jene

  Iasi, Iasi - 26 September 2014

  Comunicat de Cristina Nichita

  Astăzi, 26 septembrie, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Excelenta Sa domnul Dean Thompsons si sotia sa, doamna Jean Thompson , au vizitat, la Iasi, Centrul Multifunctional de Servicii Sociale Comunit ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cristina nichita , deputat , ambasada , jene , thompson , dean

  Vezi toate comunicatele de presa despre jene

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul jene.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la jene. Informatiile despre jene cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul jene, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la jene, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.