Caravana Wolf on Tour

Locul desfasurarii: Timisoara, Craiova, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Satu Mare

Organizator: SC Jetrun SRL

Caravana Wolf on Tour

Pentru prima data in Romania - Caravana Wolf on Tour

Jetrun EnergoEco, reprezentant oficial Wolf Heiztechnik, organizeaza in perioada 2-7 septembrie 2013 caravana Wolf on Tour - tehnologia ‘made in Germany’ direct la tine acasa cu demonstratii si simulari reale.

Pentru prima data in Romania, camionul Wolf Demobil dotat cu echipamente pentru incalzire de ultima generatie  va fi prezent in 6 orase ale tarii la dispozitia dumneavoastra pentru vizite organizate, demonstratii si informatii tehnice si comerciale oferite de personalul calificat Wolf.

Evenimentul are ca scop stabilirea de noi contacte pentru extinderea retelei de distribuitori pentru centralele termice Wolf in Romania, precum si prezentarea catre publicul larg a produselor de incalzire inovatoare oferite de producatorul german Wolf Heiztechnik.

Participantii vor avea ocazia sa experimenteze tehnologia avansata de incalzire Wolf, tehnologie ce stabileste noi standarde pentru conceptul de eficienta energetica  al echipamentelor de incalzire.

Noua generatie de centrale termice in condensatie Wolf ofera beneficii remarcabile in ceea ce priveste consumul, calitatea si confortul termic asigurat. Dotate cu cel mai avansat sistem de operare poti controla sistemul tau de incalzire prin intermediul unui smarthphone sau al unui PC oriunde te-ai afla.

Vor fi puse la dispozitia dumneavoastra: centralele termice in condensatie pe gaz - CGB, CGS/CGW (cu boiler integrat), centrala termica pe motorina - COB, centrala termica in condensatie pe gaz de putere medie - MGK, recuperatorul de caldura pentru uz casnic - CWL, pompa de caldura apa-apa cu rezervor de acumulare pentru ACM -  BWS 1+CEW si panoul solar F3-1.

Va invitam sa rezervati din timp vizita dumneavoastra la camionul echipat Wolf unde puteti testa cea mai noua tehnologie pentru centralele termice clasice si in condensatie exclusiv 'made in Germany'.

Despre JETRUN

Jetrun EnergoEco importator oficial al echipamentelor de încălzire, ventilație și climatizare produse de Wolf Heiztechnik și-a asigurat un statut important printre furnizorii de soluții HVAC din Romania, devenind cunoscută pentru calitatea produselor și serviciilor oferite. Pentru a vă putea oferi o gamă completă de soluții, Jetrun EnergoEco colaboreaza și cu alți producători Europeni sau globali de echipamente și subansamble cum ar fi: Hygromatik, Apen Group, Teddington, Cabero, Mita.

Confirmare pana la data: 2 septembrie 2013

Participare: Intrare libera

Parteneri eveniment:
  • Termoservice 2000 Termoservice 2000
  • Termo Consult & Training SRL Termo Consult & Training SRL
  • Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania