Energy Savings Interactive Seminar (ESIS) - editia III

Locul desfasurarii: Hermes Business Campus

Organizator: SC Jetrun SRL

Energy Savings Interactive Seminar (ESIS) - editia III

Evenimentul face parte din seria seminariilor sustinute de Jetrun EnergoEco si are scopul de a aduce impreuna profesionisti din domeniul constructiilor: arhitecti, proiectanti de instalatii, ingineri, dezvoltatori, etc. intr-un cadru informal dar in acelasi timp interactiv si eficient.

Ne face o deosebita placere sa va invitam la cea de-a III-a editie a seminarului–Energy Savings Interactiv Seminar (ESIS) ce va avea loc marti 30 Septembrie 2014incepand cu ora 15:00 la Hermes Business Campus din Bd. Dimitrie Pompeiu 5-7, etaj 1, Bucuresti.

De ce Hermes Business Campus? Pentru ca este unul dintre cele mai importante proiecte pentru care am livrat echipamentele de incalzire, ventilatie si climatizare si ne dorim ca cei prezenti sa beneficieze atat de informatiile legate de tehnologia utilizata la realizarea acestuia, dar si de climatul ambiental pe care echipamentele il asigura.

Jetrun EnergoEco, alaturi de echipa de proiectare Pipedesign si firma de montaj si executie Anconi Grosso au folosit o tehnologie inovatoare in domeniul HVAC pentru acest proiect, tehnologie ce faciliteaza obtinerea certificarii BREEAM Excelent pentru cladirea in cauza.

Detaliile legate de proiectarea instalatiilor si configurarea echipamentelor vor fi furnizate in cadrul evenimentului ESIS prin intermediul prezentarilor sustinute de Dl. Ing. Eugen Mandric - Pipe Design si Dl. Adrian Moisa – Jetrun EnergoEco.   

 Cine?  Sunt invitati sa participe reprezentantii tuturor disciplinelor din domeniul constructiilor / instalatiilor. Cost: participarea la eveniment este gratuita. Pentru informatii si confirmarea prezentei la eveniment va rugam sa va inscrieti folosind formularul de contact sau telefonic la Adrian Sarbescu 0736 36 0736 pana luni 29 septembrie ora 16:00 cel tarziu.

Despre JETRUN

Jetrun EnergoEco importator oficial al echipamentelor de încălzire, ventilație și climatizare produse de Wolf Heiztechnik și-a asigurat un statut important printre furnizorii de soluții HVAC din Romania, devenind cunoscută pentru calitatea produselor și serviciilor oferite. Pentru a vă putea oferi o gamă completă de soluții, Jetrun EnergoEco colaboreaza și cu alți producători Europeni sau globali de echipamente și subansamble cum ar fi: Hygromatik, Apen Group, Teddington, Cabero, Mita.

Confirmare pana la data: 30 septembrie 2014

Participare: Intrare libera