Jetrun va prezenta in cadrul Conferintei Internationale RCEPB 2014 solutii inovative pentru certificarea cladirilor verzi

BUCURESTI - 3 iunie 2014

Comunicat tip General in Constructii, Tehnologie, Energie

AIIR impreuna cu UTCB si OAER organizeaza in perioada 5-6 iunie cea de-a VI-a editie a Conferintei Internationale RCEPB cu titlul “Cladiri active inteligente: o noua provocare pentru auditorii energetici” unde vor fi discutate numeroase proiecte nationale si internationale in domeniul cladirilor nZEB, pasive, verzi, etc., in domeniul tehnologiilor moderne de instalatii si materiale de constructii.

Jetrun va prezenta in cadrul  Conferintei Internationale RCEPB 2014 solutii inovative pentru certificarea cladirilor verzi

Jetrun Energo Eco va participa in calitate de sponsor in cadrul conferintei si va sustine o prezentare cu scop informativ asupra celor mai noi tehnologii din domeniul instalatiilor HVAC , tehnologii ce sunt acum la indemana proiectantilor si contractorilor de instalatii pentru a realiza cladiri eficiente energetic.

Directivele Europene in domeniul eficientei energetice si a calitatii mediului fac necesara utilizarea echipamentelor proiectate la standarde inalte de eficienta si incurajeaza folosirea tehnologiilor ce utilizeaza sursele alternative pentru producerea de energie electrica sau termica.

Jetrun EnergoEco a acumulat experienta cu aceste tehnologii in proiecte precum Hermes Building Center (umidificarea si dezumidifcarea aerului folosind recuperatoare de caldura si umiditate rotative), fabrica de textile de la Artifex (pompe de caldura geotermale reversibile) si statia de cogenerare de la Giurgiu (sisteme de cogenerarea pe biogaz), proiecte de referinta care vor  fi discutate in cadrul prezentarii.

Principalele subiecte din cadrul conferintei vor fi axate pe domenii ce vizeaza cladirile inteligente si inovative, reglementari politice si strategii, energie, mediu si tehnologii pentru energii regenerabile si curate. Zece keynote-speakeri internationali si alti zece reputati specialisti din Romania, impreuna cu presedinti de asociatii profesionale si reprezentanti la varf din ministere si institutii de interes national sau international, vor aduce in fata unui auditoriu de cel putin 250 de persoane (auditori energetici, evaluatori de cladiri verzi, profesori universitari si studenti, arhitecti si ingineri etc.) cele mai noi informatii tehnice in domeniul PEC (performanta energetica a cladirilor) si EE ( Eficienta Energetica ).

Mai multe detalii precum si formulare de inregistrare puteti obtine de pe site-ul conferintei www.rcepb.ro.

Despre Jetrun EnergoEco

Jetrun EnergoEco este importator oficial Wolf Heiztechnik Mainburg, furnizor German de solutii HVAC de inalta eficienta.

Jetrun EnergoEco ofera servicii de dimensionare, aprovizionare, montaj si punere in functiune pentru toata gama de produse Wolf Heiztechink: centrale termice si cazane, atmosferice sau in condensare, centrale de ventilatie si climatizare in variante de exterior, pentru medii sterile si ATEX, panouri solare si fotovoltaice, pompe de caldura geotermale si aer-apa, toate avand garantia calitatii ‘Made in Germany’.

Din 2008, JetrunEnergoEco a furnizat echipamente pentru proiecte precum : Stadionul National Arena din Bucuresti, fabrica de echipament petrolier Lufkin din Ploiesti, cea mai inalta cladire comerciala din tara - Sky Tower, etc.

Despre Jetrun EnergoEco

Jetrun EnergoEco importator oficial al echipamentelor de încălzire, ventilație și climatizare produse de Wolf Heiztechnik și-a asigurat un statut important printre furnizorii de soluții HVAC din Romania, devenind cunoscută pentru calitatea produselor și serviciilor oferite.
Pentru a vă putea oferi o gamă completă de soluții, Jetrun EnergoEco colaboreaza și cu alți producători Europeni sau globali de echipamente și subansamble cum ar fi: Hygromatik, Apen Group, Galletti, Teddington, Cabero, Mita.