J’INFO TOURS lansează “vacanțele de milionar”

BUCURESTI - 14 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Cu iahtul pe Marea Roșie
Touroperatorul J’Info Tours își extinde portofoliu de produse cu o categorie de vacanțe aparte, desfășurate pe un iaht privat, care va naviga pe Marea Roșie (Egipt). Iahtul dispune de personal propriu, care va însoți grupul de călători pe tot parcursul vacanței.

Vacanta

Vacanta

Pachete la 980 euro/persoană, cu personal dedicat, lecții de scufundări și experiențe culinare

Primele astfel de vacanțe încep pe 6 mai 2021. Durata acestora este de 7 nopți, pe parcursul cărora călătorii se vor bucura nu numai de plajă, soare și scufundări, dar și de experiențe culinare aparte. Astfel, din componența personalului iahtului face parte și un chef care va delecta călătorii cu preparate din pește, fructe de mare sau carne și va asigura pentru fiecare trei mese si două gustări zilnice.

Prețul unui astfel de pachet de vacanță este de 980 euro per persoană.

 

Marea Roșie, paradisul scufundătorilor

Golfurile Marsa Shoona, Marsa Mubarak, Reciful Elephinstone, Casa Delfinilor și Parcul Național Abu Dabbab sunt doar câteva dintre locurile cuprinse în experiența de navigație din Marea Roșie, pe parcursul vacanței cu iahtul. Turiștii amatori pot învăța din tainele scufundărilor de la un instructor calificat, care îi va supraveghea pe tot parcursul sesiunilor de scuba diving sau de snorkeling (scufundare la suprafața apei.)

“Vacanțele pe iaht sunt recomandate în această perioadă, pentru că grupurile sunt mici, doar 16 persoane pe un iaht. Astfel, nu se interacționează cu mulți turiști și se asigură acea distanțare care ne protejează în aceste vremuri. Astfel de experiențe te fac să te simți milionar, pentru că ai la dispoziție, pe iaht, o echipa formata din skipper (căpitan), bucătar, instructor de scufundări, care se asigură să ai la dispoziție orice ai nevoie. De altfel, Marea Roşie este considerată cel mai interesant loc din lume pentru scuba diving, cu cea mai bogată faună şi floră submarină.” a declarat Carmen Pavel, fondator J’Info Tours.

Prețul vacanțelor J’Info Tours cu iahtul pe Marea Roșie cuprinde:

- cazare 7 nopți în cabină dublă cu baie privată

- 3 mese și 2 gustări/ zibilete charter compania Tarom

- taxe de aeroport

- transfer aeroport Marsa Alam – iaht – aeroport 

Rezervările se pot face la direct la sediile agențiilor J’Info Tours din București

(Str. Jules Michelet nr.1), Brașov (Piața Sfatului 12-14) și Constanța (Str. George Enescu nr. 19), prin apel la 021 9820 sau prin email, la: office@jinfotours.ro 

Paradisul pasionaților de scufundări și de kitesurfing

Marsa Alam este un oraș din sud-estul Egiptului, situat pe malul vestic al Mării Roșii. Printre cele mai renumite plaje din jurul Marsa Alam se află plaja Abu Dabab, populată de broaște țestoase. Destinația oferă și alte atracții, cum ar fi minele de smarald și Templul Seti I de la Khanais.

Marsa Alam este cunoscută ca destinație de kitesurf, de clasă mondială și punctul de plecare perfect pentru safari. Locul este considerat un paradis al scufundătorilor, dar este apreciat și de turiștii mai puțin aventuroși, deoarece oferă numeroase numeroase resort-uri, astfel că aceștia se pot relaxa pe malul Mării Roșii sau la piscină. Pe parcursul unei vacanțe la Marsa Alam, călătorii pot vizita și Al Quesir, un oraș istoric și liniștit, cunoscut pentru arhitectura sa unică și colorată, cu elemente de inspirație otomană.

Informații despre sejururile în Marsa alam gasiti pe site-ul J'Info Tours. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jinfo-torues/j-info-tours-lanseaza-vacantele-de-milionar