Jinfo Tours, partenerul tau fidel de vacanta

BUCURESTI - 14 februarie 2018

Comunicat tip General in Turism

Live site

J'Info Tours lanseaza noul program de fidelizare si isi rasplateste turistii la aniversarea celor 28 de ani de activitate

J’Info Tours lansează noul program de fidelizare și politicile de discount pentru 2018. Evenimentul are loc joi, 15.02.2018, în Bucuresti, Restaurant Sole, situat la etajul 15 al clădirii Crystal Tower, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 48, de la ora 18.30.

 

Achizițiile de vacanțe tip early booking au crescut în ianuarie 2018 cu 40% față de ianuarie 2017, iar la sfârșitul lunii martie prognozăm o creștere de 45% față de anul precedent. Încă de acum doi ani, piața ne-a arătat că românii preferă să-și cumpere vacanțele din timp. În 2016 și respectiv 2017, achizițiile de vacanțe au crescut, în  perioada ianuarie-martie, cu 35%.

 

Ofertele J’Info Tours, promovate în primul trimestru al anului,  aduc un beneficiu considerabil turiștilor. Aceștia nu pot da greș cu alegerea lor, fiindcă pot verifica, pe îndelete, pachetele de vacanță, pot afla  toate detaliile produselor dorite și găsesc locuri  disponibile în destinațiile cele mai căutate.

 

Anul acesta, J’Info Tours vine cu o provocare. Bugetul pentru noul program de fidelizare, împreună cu politicile de discount este constituit din suma pe care o alocam, anterior, prin participarea la târgul național de turism. Lansăm, cu această ocazie, proiectul “Târg la noi acasă”, care se va desfășura la toate birourile noastre din Bucuresti, Brașov si Constanta, precum și la birourile partenerilor nostri, în perioada 19 – 24.02.2018.

 

La 28 de ani de activitate, J’Info Tours își răsplătește turiștii fideli. Acasă, sau la birou, informați-vă corect asupra tuturor detaliilor rezervării și achiziționați, fără stres sau emoții călătoriile dorite. Programele tip circuit beneficiază de o reducere aniversară de 28%. La sejururi, reducerile ajung la 60%, în functie de produsul cumpărat. Anul acesta, preconizăm că vom atinge o cifră de afaceri de 80 de milioane de lei.

Reamintim J’INFO TURISTILOR că îi așteptăm să se înscrie, în continuare,  la unul din programele noastre:

J’INFO FAMI - program dedicat familiilor și care oferă copiilor chiar și vacante gratuite;

J’INFO SENIOR - dedicat atât seniorilor, cât și însoțitorilor acestora, care, pe lângă reduceri și facilități speciale de confort, infotripuri, permite și plata în rate;

 J’INFO ADVENTURE - asigură, pe lângă reduceri și tarife speciale, consiliere din partea cunoscătorilor și a celor care au inspectat destinațiile, pentru a satisface cererile iubitorilor de adrenalină.

J’INFO SCHIOR - oferă gratuitate la transportul echipamentelor sportive, informații de la cunoscători referitoare la zonele schiabile din toata lumea;

J’INFO SUPERTURIST -  reduceri speciale pentru cei care călătoresc cu noi de cel puțin 20 de ani, sau care au efectuat 50 de vacanțe prin agenția noastră.

Voucherul de călătorii cadou reprezintă un motiv să le oferi celor dragi vacanțe memorabile. Programul de noutate în acest an: Convinge un prieten să călătorească împreună cu tine și beneficiezi de un procent suplimentar de reducere, procent pe care poți să îl împarți cu prietenul tău, dacă vrei!

Despre J'Info Tours

J'Info Tours a fost creata de Carmen si Aurel Pavel in mai 1990, fiind printre primele firme private de turism in Romania.