Vacanta de vara la Mos Craciun?

BUCURESTI - 25 mai 2018

Comunicat tip General in Turism

Live site

J'info Tours aduce noutati din piata turistica finlandeza prin participarea la Summer Fun Finland Workshop.

Summer Fun Finland Workshop a reunit de curand la Helsinki touroperatori, hotelieri, organizatori de activitati si entertainment finlandezi si parteneri din China, India, Taiwan, Thailanda, Australia, Slovenia,  etc. J’Info Tours a fost  singurul participant din Romania. Scopul workshopului a fost acela de a face cunoscut profesionistilor, produsul turistic finlandez din sezonul estival si promovarea acestuia prin pre si post tururi organizate in perioada lui.

 Workshopurile de acest tip sunt evenimente de marketing care asigura profesionistilor din turism posibilitatea de a cunoaste si contracta direct produse turistice dintr-o tara sau zona geografica. Informatiile despre produs pe care le obtinem din marketingul online sunt insuficiente si de multe ori vazute dintr-o perspectiva care nu concorda cu realitatea.

 Participarile la aceste evenimente B2B  sunt de ordinul sutelor si in general toate tarile care se doresc destinatii turistice recunoscute pe plan mondial organizeaza minimum 20-25 de workshopuri anual.

 Procentul de reusita al afacerii dupa acest gen de evenimente este de peste 90%. Astfel, tarile organizatoare gasesc touroperatori care sa le valorifice produsul turistic si reusesc sa-si creasca numarul de turisti cu 7-8%.

 J’Info Tours si-a marit cu aceasta ocazie portofoliul excursiilor cu alte 5 destinatii si prognozeaza o crestere de 40% in urmatoarele 18 luni pe segmentul de piata.

 Noutatea sezonului: puteti sa va duceti copilul si vara sa-l vada la lucru pe Mos Craciun, el le primeste scrisorile, le arata fabrica de jucarii, satul lui si ii introduce in minunata poveste a Craciunului. Iar noi vom putea visa toata ziua, pentru ca acum incep noptile albe...