Vacanțe în Regatul Unit cu sau fară viză? Nu vă îngrijorați, încă 11 luni se călătorește cu cartea de identitate în și dinspre Regatul Unit

BUCURESTI - 31 ianuarie 2020

Comunicat tip General in Turism

Live site


Agenția de turism J’Info Tours începe informarea lunară a turiștilor în ceea ce privește documentele și condițiile în care aceștia vor călători începând de mâine, 1 februarie, în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

 “Deocamdată nu este niciun motiv de îngrijorare privind documentele de călătorie, nu trebuie schimbate de pe zi pe alta din cauza Brexitului, ci doar dacă ele au expirat. Până la 31 decembrie 2020, orice cetățean român poate călători spre și dinspre Regatul Unit ca și până acum, doar cu cartea de identitate”, a declarat Carmen Pavel, președintele J’Info Tours.

 „Vom informa periodic, prin newslettere, pe site-ul www.jinfotours.ro, email-uri și telefonic, pe toti clienții nostri, precum și pe cei care ne cer informații, dacă există schimbări în privința documentelor și condițiilor de călătorie în țările Regatului Unit al Marii Britanii (Anglia, Scoția, Țara Galilor) și al Irlandei de Nord”, a adăugat Carmen Pavel.

 

 Ce trebuie să faceți dacă vă programați o călătorie în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord după 1 ianuarie 2021?  

Dacă aveți pașaport, verificați-i data de expirare, informați-vă și dacă este necesar, reînnoiți-l înainte de 1 ianuarie 2021. Dacă până în prezent ați călătorit doar cu cartea de identitate și aveți programată o călătorie în țările Regatului Unit, după 1 ianuarie 2021, este bine ca, în noiembrie sau începutul lui decembrie 2020, să vă faceți un pașaport și să vă informați la Direcția Generală de Pașapoarte de ce acte aveți nevoie pentru eliberarea lui.Informați-vă în agenție despre asigurările de călătorie valabile în Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. 

“Nici dacă vom călători în Marea Britanie dupa 31 decembrie 2020, nu trebuie să ne îngrijorăm cu privire la conditii. Va fi o perioadă de tranziție și vom afla pe parcursul acestui an ce schimbări vor fi în privința vizelor, paşapoartelor, zborurilor, asigurărilor medicale, în funcție de ce se negociază între Regat și Uniunea Europeană”, a mai spus președintele J’Info Tours, Carmen Pavel.

Mai multe informații despre documentele de călătorie și vacanțele J’Info Tours se găsesc accesând:

Website: www.jinfotours.ro

Facebook, Twitter & Instagram: JinfoTours

E-mail: office@jinfotours.ro

Telefon: 021 9820 / 0746 203 203 / 021 316 58 10