jinfotravel    

Comunicate de presa si evenimente pe tema jinfotravel

 • jinfotravel. Comunicat de presa incepere proiect_MASURA 2_J'INFO TRAVEL SRL

  jinfotravel

  Bucuresti - 27 aprilie 2021

  Comunicat de J INFO TRAVEL SRL

  J’INFO TRAVEL SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Capital de lucru 2020” proiect nr RUE 5383 înscris în cadrul Măsurii ” Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: granturi , masura 2 , jinfotravel , comunicatincepereproiect

  Vezi toate comunicatele de presa despre jinfotravel

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul jinfotravel.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la jinfotravel. Informatiile despre jinfotravel cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul jinfotravel, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la jinfotravel, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.