Jingle

Definitie Jingle

Ilustratie muzicala publicitara, melodie cu sonoritati atragatoare, scurta si usor de retinut, difuzata ca parte integranta a unui video-clip publicitar TV, unui film publicitar de cinema sau unui spot publicitar radio. Acest siretlic auditiv, usor memorizabil, transpune intr-o forma muzicala numele marcii, sloganul, o promisiune sau un beneficiu oferit de marca etc. Tema muzicala: creatie muzicala compusa in mod special (sau celebra), avand un continut muzical original, mult mai bogat decat un jingle, pe care marca cauta sa si-o insuseasca in cadrul strategiei sale de comunicare, in scopul valorizarii durabile a personalitatii sale. V. spot publicitar, slogan publicitar, voiceover.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Jingle? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Jingle.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Jingle. Definitiile termenilor despre Jingle cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Jingle, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Jingle.