Program Conferinta de presa a Festivalului International EUROPAfest 2011

Locul desfasurarii: Casa Europei - Sala de Presa

Organizator: jmEvents

Subiecte: ♦  EUROPAfest 2011, Bucuresti, 7 - 13 mai Festivalul ofera ! Tu alegi ! Jazz, Blues, Pop si Clasic intr-un singur eveniment.  Peste 300 muzicieni din 45 tari, muzica live si atmosfera ! EUROPAfest 2011 este unul dintre cele mai reprezentative evenimente muzicale internationale realizate in Bucuresti, fiind considerat brand de tara. ♦  Bucharest International Jazz Competition 2011 Bucharest International Jazz Competition 2011, organizat de jmEvents este o initiativa singulara in peisajul jazz-ului profesionist din Romania, dar si din Europa de SE.Se adreseaza trupelor si vocalistilor, avand ca scop recunoasterea valorilor jazzului romanesc si international. Este cotat intre primele 3 concursuri de jazz din Europa. ♦  Jeunesses International Music Competition 2011 A XVIII-a editie a Jeunesses International Music Competition se desfasoara pentru flaut. In 2011 s-a inscris un numar record de muzicieni 145 muzicieni / 40 tari.  Va asteptam cu drag !Persoana de contact:jmEvents Bogdana Horatiu 0720.31.61.62 / office@jmEvents.ro www.jmEvents.ro