jobfair    

Comunicate de presa si evenimente pe tema jobfair

 • jobfair

  Cluj-Napoca, Cluj - 6 March 2008

  Comunicat de Student Travel Romania

  Student Travel Romania, principala companie specializata pe programe de schimb cultural din Romania, impreuna cu sponsorii programului Work and Travel USA - CIEE (Council on International Exchange) anunta organizarea a celei de a 5-a editii a Bucures ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre jobfair

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul jobfair.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la jobfair. Informatiile despre jobfair cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul jobfair, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la jobfair, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.