Joc de noroc

Definitie Joc de noroc

Conform art. 330 Cod Penal, organizarea sau ingaduirea jocurilor de noroc pentru public, fara autorizare, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza organizarea sau ingaduirea in mod obisnuit a jocurilor de noroc, intr-o casa particulara, in scopul de a realiza foloase materiale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Joc de noroc? Propune definitie

Poze Joc de noroc

 • Top 5 mituri despre jocurile de noroc

  Poza: Top 5 mituri despre jocurile de noroc

 • JOCURILE DE NOROC – UN RISC ASUMAT?

  Poza: JOCURILE DE NOROC – UN RISC ASUMAT?

 • Tratament pentru dependenta de jocuri de noroc

  Poza: Tratament pentru dependenta de jocuri de noroc

 • Cum te poți bucura online de jocurile de noroc

  Poza: Cum te poți bucura online de jocurile de noroc

 • Vezi toate pozele despre Joc de noroc

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Joc de noroc.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Joc de noroc. Definitiile termenilor despre Joc de noroc cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Joc de noroc, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Joc de noroc.